Jennie Meier - Stylist i Nässjö

Inredning handlar om rumsuppfattning, flöde och taktil känsla. Det är den ärvda muggen som skapar en varm känsla i kroppen – och kan även vara en avskalad och modern samhällsspegling, ett uttryck för vår tid. En identitet inom fyra väggar. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för att framhäva din bostad!

Vem är jag?

Jag glömde visst att presentera mig. Jag heter Jennie och har arbetat med inredning i några år. Är en bit över 30, ett tag till. Har varit en sväng i Göteborg, som de flesta andra från Jönköping, och bor numera i Habo med man och två barn. Utöver inredning så ventilerar jag gärna arkitektur, litteratur, konst, hälsa, vegetarisk matlagning och allt som sker i samhället. Vi ses!

Inredning är så mycket mer än en färgglad kudde i soffan!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Jennie Meier, stylist i Nässjö
Jennie Meier

Stylist

Kontor:
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.