Forsanäsvägen 60 / Stora Forsa / Motala / Askersund

Nybyggd och smakfull fastighet med ca 200 m till Stor-Vätterns strand!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
21 000 kr/år
Tomtarea
1 448 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-07-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Forsanäsvägen 60 såldes av oss 2020-07-28. Se alla våra försäljningar i Motala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stora Forsa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Forsanäsvägen 60 och denna mycket smakfulla fastighet som ligger ca 200 m från Stor-Vätterns strand. Här erbjuds du som köpare hela 3 st byggnader med genomgående ljusa ytskikt och helkaklade våtutrymmen. Det stora huset är på ca 115 kvm och de två mindre på ca 30 kvm styck + inrett loft. Goda möjligheter till uthyrning utav 1 eller 2 utav småhusen. Uppvärmning i form utav frånluftsvärmepump med golvvärme. Här blir planlösningen otroligt ljus och luftig med öppet till nock samt med stora fönsterpartier ut mot tomten. Båtplats finns tillgänglig för fastigheten bara ca. 200 meter ner. Här är det bara att flytta in och tillträde kan ske innan sommaren.

Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.