Bärnstensgatan 35A

Bärnstensgatan 35A


Ättekulla— Helsingborg

Bärnstensgatan 35AÄttekulla— Helsingborg

Renoverad tvåa med inglasad balkong i soligt västerläge utan insyn!

Här har ni en ljus och välplanerad lägenhet i med inglasad balkong i soligt läge utan insyn!

Man kliver in i en rymlig hall med separat klädkammare. Direkt till vänster så har vi först lägenhetens sovrum som rymmer dubbelsäng och intill sovrummet har vi det stora vardagsrummet som rymmer både en stor soffgrupp och matbord. Man har vita väggar och stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Badrummet renoverades i samband med stambytet och är mycket fräscht. Här finns dusch, handfat med kommod och spegelskåp, vägghängd toalett samt tvättmaskin. Köket renoverades nu 2023 och här finns också utrymme till en matplats. Köket är utrustat med frensch fridge, ugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin. Från köket har man utgången till den inglasade balkongen i soligt västerläge utan insyn. Här kan man njuta av eftermiddag och kvällssolen.

Man har nära till föreningens parkeringsplats. Föreningen har gott om parkeringsplatser, garageplatser och carports som man kan hyra.

Ättekulla är ett lugnt område, granne med ett villaområde och bara några få steg från ett skogsområde med fin natur genombruten av motionsspår och vackra promenadstigar. Närheten till havet, Råå, det vackra naturreservatet Råådalen och lantlighet, samtidigt som stadens liv ligger på ett lättillgängligt avstånd, gör området till något utöver det lilla extra.

Inom området finns omfattande service såsom dagis, F-9 skola, fritidsgård, fotbollsplaner och lekplatser, affär, spel/post/tobak, frisör, restauranger och dygnet-runt-öppna bensinstationer. Förutom de bra förbindelserna med City finns det mesta du behöver i närheten av området.

Som Ättekullabo kan man inget annat än att trivas. Välkommen hem!


Boarea
64.5 kvm
Avgift
5 604 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Bärnstensgatan såldes av oss 2023-11-19. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Bärnstensgatan.

Boka värdering
Johan Eriksson
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad