Henrik Smithsgatan 7

Henrik Smithsgatan 7

Slutpris

4 700 000 kr


S:t Knut— Malmö

Henrik Smithsgatan 7


Slutpris
4 700 000 kr

S:t Knut— Malmö

Underbar takvåning med eldstad och terrass i söderläge

Bakom en vacker fasad på en lugn gata döljer sig denna underbara takvåning om tre rum och kök. Hissen tar dig högst upp i huset och när du kliver över tröskeln möts du av av en bostad som verkligen har alla rätt. Detta boende kännetecknas av fin utsikt, gedigna materialval, mysig eldstad, massor av rymd och snedtak med synliga takbjälkar.

Lägenheten stoltserar med ett härligt ljusinsläpp och genomgående fönster. Från köket når ni en härlig terrass i söderläge genom glasskjutdörrar. Tack vare den elektriska markisen blir det som ett extra rum och ni kan njuta av det på sena kvällar och in på hösten. Köket är stilfullt med köksluckor i gråblå ton samt gedigen svart granit som bänkskivor.

Vardagsrummet är stort och rymligt. Extra charmigt är den öppna spisen samt snedtaket med synliga takbjälkar.
Två rymliga sovrummen med bra garderober. Idag används ett sovrum som kontor/tv-rum. Badrummet renoverades 2012 med gråblå klinker på golvet och vitt liggande kakel på väggarna. Gott om förvaring även här med två stycken högskåp.

Här bor ni mitt i stan på en lugn gata med utsikt över och tillgång till en fantastisk grönskande innergård, med fruktträd där du gärna spenderar årets varma dagar. Detta är paradiset för dig som vill bo centralt, men samtidigt harmoniskt. Vackra S:t Knuts torg har ni runt knuten och bara några minuter bort når ni city och dess utbud av restauranger, butiker, caféer och krogliv. Kommunikationerna är goda. Ett par minuter bort går bussar till Sturup, Lund och centralen. Kort och gott ett perfekt läge!


Boarea
94 kvm
Avgift
5 226 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-09-21

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Henrik Smithsgatan såldes av oss 2021-09-21. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Henrik Smithsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.