Rådavägen 177 / Norra-Råda / Norrtälje

Välskött gård med sjöutsikt

Slutpris
4 975 000 kr
Boarea
180 kvm
Tomtarea
9.9 ha
Fastigh.bet
NORRTÄLJE NORRA RÅDA 2:16
Objekttyp
Skog
Såld
2020-08-04
Bostaden är såld!

Denna gård på rådavägen såldes av oss 2020-08-04. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på rådavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra-Råda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välskötta gård om 98844 kvm vackert belägen vid insjö i härlig bullerbymiljö med fint boningshus om ca 160 kvm, gästhus och ladugård.

Huset har renoverats löpande sedan 1995 med flera gamla detaljer bevarade som vackra trägolv, vedspis med spiskåpa och vackra tidsenliga tapeter. Men här finns även den moderna standarden med två bra badrum med vattentoalett, modernt och praktiskt kök och nya (men vackra) fönster m.m. Ett hus med härlig känsla rakt igenom!

Trädgård om ca 1000 kvm vackert inramad av grönska och den stora ladugården, med stora plana gräsytor för lek och spel, vackra uppvuxna prydnadsbuskar och träd samt skyddande syrenhäckar. På tomten finns ett vackert timrat, vinterbonat gästhus om 50 kvm med vatten och avlopp indraget med trinett-kök, badrum, allrum och sovloft. Här finns också ett enklare gästhus om ca 15 kvm och ett växthus.

Den stora ladugården om hela 300 kvm rymmer både utrymmen för djur, vagnslider och förråd, här finns gott om plats för alla typer av intressen.

Marken består av ca 9,9 Ha i ett skifte vackert belägen i härlig bullerbymiljö nära Rådasjön där det finns ett ordnat bad. Vid Ramviken (havet) finns en båtplats som tillhör fastigheten och en fin badplats. Fastigheten har del i fiskevatten i både Rådasjön och Ramviken samt del i missionshuset som står vid badplatsen. Markfördelningen är ca 2 Ha betesmark och ca 7 Ha skog samt en del impediment. Större delen av skogen planterades för ca 20 år sedan.

Fastigheten är taxerad som jordbruksfastighet taxeringskod 120-Lantbruksenhet bebyggd, Mantal i byn är 112/1512. Förvärvstillstånd krävs EJ för denna fastighet för fysisk person.

Kontakta mäklaren för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.