Solöhöjden 16

Solöhöjden 16


Solö— Norrtälje

Solöhöjden 16Solö— Norrtälje

Solö - härligt sjönära läge i söder

Välkommen till en strandnära fastighet med ett extra servitut ner mot vattnet i en härlig miljö som lämpar sig väl för både fritids- och permanentboende. Nere vid vattnet har man tillgång till brygga med båtplats och en gemensam nybyggd bastu allt i härligt söderläge.

Huset har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Generösa fönsterpartier mot vattnet ger en fantastisk utsikt och mycket ljus till huset. En järnkamin värmer också skönt lite kallare dagar för att inte tala om mysfaktorn. Huset har i övrigt 2 sovrum, ett med havsutsikt samt ett badrum. I söderläge finns ett altandäck där du kan njuta av solen och havet. Den generösa detaljplanen ger rätt att bygga huvudhus (120 kvm byggyta i 2 plan ) och uthus (40 kvm) se vidare under dokument.

Tomten är stor och öppen med gräsmattor, perenner och en del stenpartier som tillsammans bildar en vacker helhet. Till fastigheten finns också ett servitut om 2000 kvm ner mot vattnet. Här är det mestadels gräsmattor samt en del träd och på servitutet finns även ett förråd om 10 kvm. Fastigheten har i övrigt ett gästhus om 10 kvm samt en del förråd i närheten av huvudhuset.

En fastighet i en i en fantastisk miljö med skärgården och lugnet runt knuten.

Till Solöbadet (allmänt bad) 800 m och till Solö brygga med Vaxholmbåtar några minuters promenad. Buss till Norrtälje flera gånger dagligen 200 m. Till populära Marholmen med härligt bad, spa, minigolf och restaurang är det ca 10 med bil. Med båt når man också Furusunds värdshus, Högmarsö krog och Ängsö Nationalpark inom 20 min samt Marholmen.


Boarea
74 kvm
Driftkostnad
20 500 kr/år
Tomtarea
2 207 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Solöhöjden såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Solöhöjden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad