Åkerbyvägen 92, 8 tr

Åkerbyvägen 92, 8 tr

Slutpris

3 500 000 kr


Täby Centrum— Täby

Åkerbyvägen 92, 8 tr


Slutpris
3 500 000 kr

Täby Centrum— Täby

Modern och välplanerad 2:a i populär förening!

Ett stenkast från ett av Sveriges största köpcenter, Täby Centrum, finner ni denna trivsamma lägenhet på två rum och kök om 68 kvm med vacker utsikt. Lägenheten är ljus och luftig med stora fönsterpartier och vitmålade väggar samt en öppen passage mellan vardagsrum och matplats, perfekt för sociala sammanhang. Förvaringsmöjligheterna är goda i flertalet garderober i hall och sovrum. Den stora balkongen mot föreningens innergård är inbjudande och trivsam. Med ett modernt och kvalitativt kök samt en stor matplats är denna lägenhet optimal för trevliga middagar för er och era gäster. Bo i en av Täbys bästa föreningar med välutrustat gym, tennisbana och bli erbjuden förmånliga priser vid städ- och servicetjänster. Här har ni allt ni kan tänka er att önska i kärnan av "landet på stan" har ni omedelbar närhet till grönområden och härliga promenadstråk likväl som till köpcenter och Roslagsbanan som snabbt och bekvämt tar er in till Stockholm C!

Välkomna på visning!


Boarea
68 kvm
Avgift
3 271 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
8 av 17 (Hiss finns)
Såld
2016-11-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Åkerbyvägen såldes av oss 2016-11-18. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Åkerbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.