Alliansvägen 5a / Gribbylund / Täby

Stor & ljus representativ villa

Slutpris
7 525 000 kr
Referensnummer
187 676
Boarea/biarea
195/36 kvm
Driftkostnad
38 569 kr/år
Tomtarea
1 114 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-11-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Alliansvägen 5a såldes av oss 2014-11-03. Se alla våra försäljningar i Täby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gribbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stora, ljusa, representativa villa om hela 195 m² med mycket fina materialval och fyra sovrum på en helt insynsskyddad, lättskött trädgårdstomt om 1 114 m².

Redan i hallen förstår du att det här huset har det där lilla extra, här är det ett snyggt marmorgolv, taket är öppet upp till nock med ett stort takfönster och en ektrappa upp till övervåningen. Vi fortsätter in i det stora vardagsrummet med ekgolv och hela nio fönster i burspråk samt utgång till den härliga altanen i sydväst och en stor öppen spis. Det optimalt planerade köket har genomgående hög standard med granitbänkar, en rejäl köksö med infälld häll och alla andra vitvaror inbyggda. På entreplanet finns även ett påkostat badrum och en tvättstuga. På övre plan hittar vi de fyra sovrummen, Ett stort, härligt badrum med bastu och hörnbadkar samt ett stort allrum med burspråk och utgång till altan.

Den helt avskilda, insynskyddade och soliga tomten är omgiven av skyddande häckar eller plank åt alla håll. Stor, lättskött asfalterad uppfart framför det generösa dubbelgaraget. Stensatt entre till huset med fina stensatta planteringar. Stor plan gräsmatta som lockar till lek och spel mellan de uppvuxna fruktträden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.