Kyrkosundsvägen 29 / Sydkoster / Strömstad

Fin villa nära havet på Sydkoster med möjlighet att bygga sjöbod!

Slutpris
5 850 000 kr
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
16 800 kr/år
Tomtarea
735 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Kyrkosundsvägen såldes av oss 2019-10-30. Se alla våra försäljningar i Sydkoster samt även på Kyrkosundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kyrkosundsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På vackra Koster erbjuds nu ett charmigt boende med härligt läge. ViIlan har stora sällskapsytor, fyra sovrum och två helkaklade badrum. På Koster infinner sig ett lugn så fort man klivit av båten, med härlig atmosfär och fantastisk natur. Huvudbyggnaden uppfördes under sent 1800-tal och har renoverats både interiört och exteriört. Husets boyta om ca 130 kvm är smart fördelade med vardagsrumsdel, kök samt matplats och allrum på första plan. På övre plan finns ännu ett allrum och 4 sovrum, helkaklade badrum finns på både nedre och övre plan. I anslutning till vardagsrummet på entréplan kliver du direkt ut till den trevliga terrassen där det finns gott om plats för både matplats och loungedel, här följer du solen från tidig förmiddag till sen kväll. Golvvärme finns i hela huset, det gör att detta smultronställe likväl kan användas som fritidshus som året runt boende. Att bo i denna lantliga och havsnära miljö erbjuder ljuvliga naturupplevelser över alla årstiderna. På tomten finns en byggnad om 30 kvm med indragen el och vatten/avlopp. Tidigare ägare har drivit kiosk/café med servering i trädgården. Här har du verkligen badrocksavstånd från huset, med endast en kort promenad till strand, bryggor och fantastisk utsikt över Kosterhavet. Till fastigheten hör 50% andel i S:9 vilken är belägen i Kykosunds hamn och avsedd för att bygga sjöbod,se bild.Önskar man båtplats finns separat kö för närmaste hamnen Kyrkosund. Välkomna att avtala tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.