Hanna Ohlsson - mäklare i Nässjö

Född och uppvuxen i Nässjö, vilket är en stor fördel i yrket då jag har hög lokalkännedom och naturligt kontaktnät. Jag har ett stort intresse för fastigheter, inredning och arkitektur så var det helt naturligt val att utbildad mig till fastighetsmäklare på Malmö Universitet, fick även med en kandidatexamen i fastighetsvetenskap när jag läste mina tre år.

Jag tror på en personlig kontakt hela vägen genom affären, att inkludera både säljare och köpare är lika självklart som att alltid prestera mitt yttersta.

Med lång erfarenhet inom service och försäljning från olika branscher vet jag vad mina kunder förväntar sig av mig. Jag är lyhörd och arbetar fram skräddarsydda lösningar för just din försäljning och genom det når vi bäst resultat! Går du i säljtankar, funderar över värdet på din bostad eller bara vill prata om läget på bostadsmarknaden.

Engagerad mäklare som alltid strävar för nöjda kunder.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Hanna Ohlsson, mäklare i Nässjö
Hanna Ohlsson

Fastighetsmäklare

Kontor: Nässjö
Mina pågående försäljningar

Jag heter Hanna Ohlsson och har arbetat som fastighetsmäklare sen år 2020. Jag är uppvuxen i Nässjö, vilket är en stor fördel i yrket då jag har hög lokalkännedom. Jag har ett stort intresse för fastigheter, inredning och arkitektur. Med lång erfarenhet inom service och försäljning från olika branscher är kundservice oerhört viktigt, så läs gärna vad mina tidigare kunder tycker via hittamäklare.se Vi på Mäklarhuset Nässjö värderar och förmedlar alla typer av bostäder. Hos oss får du en smart, m

Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.