Rebecca Hellström - mäklare i Arboga

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (29 omdömen)

Mitt namn är Rebecca och jag började studera till fastighetsmäklare direkt efter min naturvetenskapliga gymnasieutbildning. Jag har varit verksam i branschen sedan 2016, men har alltid haft en fot i fastighetsbranschen sedan barnsben då min mor är fastighetsmäklare! Förutom mitt intresse för bostäder och försäljning så är ridning, träning, inredning och mat något som ligger mig varmt om hjärtat.

Tillgänglig

Inblicken i fastighetsmäklaryrket sedan ung ålder har gett mig förståelse att man tar hand om stora affärer som kräver stor tillgänglighet och förståelse. Därför prioriterar jag att alltid kunna nås snabbt för både säljare, köpare och spekulant. Jag förstår att det är viktigt att man snabbt vill ha svar på sina frågor eftersom det är en utav sina livs största affärer!

Målinriktad

Sedan jag var liten har jag alltid haft ett stort intresse för ridsporten och tävling vilket har gett mig egenskaper som att jag är målinriktad, orädd, har stora ambitioner och ger inte upp. Jag blev Arbogas mest rekommenderade mäklare 2018 och 2019. Om ni säljer genom mig så lovar jag att jag kommer göra mitt allra bästa för att både du och köparen ska bli nöjda med affären!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Rebecca Hellström Fastighetsmäklare
Rebecca Hellström

Fastighetsmäklare

Kontor: Arboga / Köping
Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler