Brunnsjövägen 6

Brunnsjövägen 6

Slutpris

2 550 000 kr


Ölmbrotorp— Dyltabruk— Örebro

Brunnsjövägen 6


Slutpris
2 550 000 kr

Ölmbrotorp— Dyltabruk— Örebro

Villa på höjden med flera uteplatser och utsikt mot Kilsbergen

Välkommen till denna underbara villa belägen på hörntomt i det natursköna området Ölmbrotorp. Med sina trevliga uteplatser i alla väderstreck får du njuta av många soltimmar och en fantastisk utsikt mot Kilsbergen. Här bor du granne med den vackra skogen och kan ta långa promenader eller plocka bär och svamp.

Den öppna planlösningen som skapats under senare år ger en känsla av rymd och ljus i hela huset och mittpunkten är braskaminen som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Man har även tagit fram en dekorativ synlig murstock mellan kök och vardagsrum. Praktiskt med alla sovrum och dubbla badrum på samma våningsplan. Ett av badrummen ligger privat innanför det största sovrummet. I källaren finns ett rymligt hobbyrum/bar, tvättstuga, garage och förråd - perfekt för den som vill ha gott om utrymme.

Passa på att förvärva huset med den perfekta kombination av naturnära läge och modern komfort. I närheten finns en förskola, grundskola årskurs F-6 och Ölmbrotops café som blir en härlig samlingsplats. Buss 314 tar dig både mot Örebro och Frövi. Varmt välkommen på visning,


Boarea/biarea
113/80 kvm
Driftkostnad
35 073 kr/år
Tomtarea
1 615 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-29

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Brunnsjövägen såldes av oss 2024-05-29. Se alla våra försäljningar i Dyltabruk samt även på Brunnsjövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.