Fångstvägen 18A

Fångstvägen 18A

Slutpris

5 000 000 kr


Jonstorp— Höganäs

Fångstvägen 18A


Slutpris
5 000 000 kr

Jonstorp— Höganäs

Välplanerad 1-plans villa med solceller och låga driftkostnader.

Välkomna till en mycket välskött och välplanerad 1-plans villa beläget endast ca 100 meter från strand och hamn. Här finns ett rymligt kök med öppen spis, vardagsrum, 3 sovrum, tv-rum och två badrum samt en härlig insynsskyddad innegård med pool och här finns även solpaneler som ger en låg driftkostnad av fastigheten. Ett stenkast från huset finns Gerdas äng, en grön oas, som sträcker sig ända från Jonstorpsvägen hela vägen ner till havet. Där på ängen firas bl a traditionellt midsommarfirande. I Byn finns en väldigt aktiv idrottsförening (i år 90 år) med fotboll, hockey och separat gymnastikförening. Här har man fotbollsskola och hockeyskola varje år. I Jonstorp anlades en av Sveriges första konstfrusna isbanor redan på 50-talet. Några kända ishockeyproffs har startat sin karriär i Jonstorps klubben. I hamnen anordnas seglarskola varje sommar sedan 1975 (JOJK startad av 2 personer och säljaren själv). Nu finns en nyanlagd stor konstgräsplan och tillika ett ute gym och flera boulebanor samt tennisbana. Även en aktiv scoutkår ligger intill byn. Närbeläget finns rika ridmöjligheter. Inom en timmes radie finns ca 20 golfbanor. Kullaleden löper vid hamnen norr och söderut längs med havet.


Boarea
130 kvm
Driftkostnad
14 505 kr/år
Tomtarea
597 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-04-16

Mäklarhuset Höganäs

Denna villa på Fångstvägen såldes av oss 2024-04-16. Se alla våra försäljningar i Jonstorp samt även på Fångstvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.