Lindforsgatan 32 / Ramlösa / Helsingborg

Stort gavelradhus med trädgård och uterum i söderläge!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
139/75 kvm
Driftkostnad
35 522 kr/år
Tomtarea
160 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-26
Bostaden är såld!

Denna radhus på Lindforsgatan såldes av oss 2020-04-26. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på Lindforsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ramlösa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns ett av radhusen på Lindforsgatan till salu, totalt 214 kvm fördelat på tre plan. Även stort uterum byggt 2003 i söderläge.

Man kliver in i en stor hall med bra utrymme för att hänga av ytterkläderna och även förvaring. I hallen finns även en gästtoalett. Till höger direkt så har vi köket med utrymme för en mindre matplats. Köket är utrustat med diskmaskin, vask, ugn, spis, fläkt och stor kyl och frys. Vidare har man den stora öppna sällskapsytan med gott om utrymme både för en rejäl soffgrupp och stort matsalsmöblemang. Från vardagsrummet har man också utgången till det stora uterummet och den lilla trädgården i söderläge. Här har du sol nästan hela dagen. På ovanvåningen har vi tre av bostadens sovrum, en liten hall samt ett badrum med badkar. På källarplan har vi det fjärde stora sovrummet som även skulle kunna nyttjas som allrum, en stor tvättstuga, ett badrum med stor bastu samt ett extra rum som idag använts mest till förvaring. Huset är anslutet till fiber.

Med Ramlösa Brunnspark runt hörnet tar du dig snabbt och enkelt ut i löpspåret eller på mysig picknick. En kort promenad bort har du goda förbindelser med både tåg och buss så att du spontant kan åka till vänner eller gå på stan när du känner för det.

Kort sammanfattat är detta ett drömboende för både den lilla och den större familjen. Missa inte denna chansen, kontakta mäklaren redan nu!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ramlösa

Ramlösa är en mycket populär och barnvänlig stadsdel ca 4 km söder om centrala Helsingborg. Känt för mineralvattnet Ramlösa, gjort på vatten som hämtas från Ramlösadalen. Bebyggelsen Ramlösa ligger utbredd kring Ramlösa hälsobrunns område, i anknytning till Ramlösadalen och Lussebäcken. I Brunnsparken ligger flera kulturhistoriskt värdefulla byggnader, flera skyddade som byggnadsminne. Bland dessa finns Stora Hotellet, Varmbadhuset, Läkarvillan och Vattenpaviljongen. Utöver dessa finns det ett flertal fristående villor som uppfördes som boende åt hälsobrunnens gäster. Dessa används som bostäder, liksom Varmbadhuset, Läkarvillan och Brunnslasarettet som är omvandlade till bostäder. Ramlösaparken är ett stort grönområde som ligger mitt i stadsdelen, med vackra promenadstråk , öppna gräsytor och med dammar och porlande bäckar som bildar en naturskön oas som både barn och vuxna har mycket nöje av. En av de mer betydelsefulla byggnaderna utanför brunnsområdet är Ramlösa Wärdshus. Nu är det dock inget värdshus längre utan kontor. Bebyggelsen utanför parken består till större delen av villor och radhus, uppförda under senare delen av 1900-talet. Ramlösa är en grön och lummig stadsdel, där Ramlösa Brunnspark är det mest betydelsefulla grönområdet. Hela parkområdet omfattas av byggnadsminnesförklaringen.

Nöje

I Ramlösa är själva Brunnsparken det centrala. I Brunnsparken firas midsommar, med dans kring midsommarstång till levande musik och picknick i det gröna. Det anordnas familjedagar med korvgrillning och tipspromenader, ibland ges det mindre konserter vid Vattenpaviljongen, och det arrangeras julmarknader och även barnloppis. I närheten av Brunnsparken ligger Pizzeria Ramlösa och Ramlösa Wok-Express, lite längre bort hittar man även Pizzeria Istra och regnbågens Pizzeria och restaurang.

Fritid

Ramlösa inbjuder till en aktiv fritid. Ramlösa Brunnspark är som gjort för löpträning eller härliga promenader. Det finns vattengympa på Ramlösa Badet, där ligger även Almini Hälsa med stationsträning. Nordic Wellness Ramlösa & Helsingborgs Racketklubb ligger på Hortensiagatan. Utegym finns vid Folke Bernadottes väg och Ramlösa Taekwondo har sin träningslokal på Von Platens Allè. Ramlösa Södra FF är det lokala fotbollslaget i Ramlösa. De har dock sin hemmaarena på Hedens IP och Ättekulla IP, inte i själva Ramlösa...... Ramlösa Tennisklubb är under utomhussäsongen aktiva på utomhusbanorna på Ramlösagården, under inomhussäsongen bedrivs verksamheten på Götahallen och Olympiahallen.

Kommunikation

Ramlösa har goda kommunikationer med resten av Helsingborg och även med resterande Skåne och Sverige i och med Ramlösa Station. Lokal och regionsbussar finns och även mycket bra cykelvägar in till centrala Helsingborg.

Familjeliv

Ramlösa är en riktig familjeidyll. Det finns många lekplatser och grönområden, och framförallt natursköna Brunnsparken inbjuder till lek och utevistelse. Det finns ett flertal förskolor i Ramlösa, både privata och kommunala. I Brunnsparken ligger Waldorfförskolan Tusenskönan och strax utanför parken ligger Akvarellens förskola. På Porlagången ligger Musikantens förskola, för att nämna några. Det finns en grundskola som har en del av sin skolgård i själva Brunnsparken, Brunnsparksskolan( F-5), Ramlösa Friskola( F-6), ligger på Magnoliagatan och Västra Ramlösa skola( F-6) ligger på Södra Hunnetorpsvägen. Elinebergsskolan har från förskoleklass t.o.m högstadiet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.