Kung kristians väg 5D / Kungahusen / Trelleborg

Välplanerat på första våningen med inglasad balkong

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
5 352 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på kung kristians väg såldes av oss 2020-08-14. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på kung kristians väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungahusen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ring för visning!

Välkommen till ständigt attraktiva Kungahusen och denna genomgående trerummare på första våningen. Genomtänkt planlösning med två bra sovrum samt både badrum och gästtoalett. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat och härifrån nås den inglasade balkongen i bästa söderläge. Kök med gott om förvaringsutrymmen och matplats. Fiber och parkeringsplats ingår i avgiften. Bekvämt boende på attraktivt läge - välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kungahusen

Bostadsrättsområde som är byggt år 196-1971 med genomtänkta lägenheter och med trevlig utemiljö.

Nöje

Närhet till Vångavallen där Trelleborgs FF spelar sina matcher i Superettan. Restaurang i form av Södans sportsbar finns på kort avstånd och den lokala pizzerian finns även den på ett kort avstånd. Intill finns även Entré som säljer morgonbullar från Trelleborgs alla bageri. Med cykel når man centrum på 5 minuter där ett större restaurangutbud finns och shopping.

Fritid

I området finns fina lekplatser, boulbana och grönområden. Gångavstånd till Östervångsparken som erbjuder motionsspår, lekplats, stort gröningsområde, pulkabackar på vinter och fontän som barnen kan svalka sig i på sommaren. Söderslättshallen för inomhusaktiviteter finns i närheten, Östervångstadium för friidrottsaktivitet och Vångavallen med fotbollsplaner. Söder om finns Sportsclub Oasen som erbjuder styrketräning, gruppass, löpskola, K2 box(crossfit) och mycket mer.

Kommunikation

För den som pendlar är detta ett bra läge! Busshållplats finns norr om Kungahusen och går mot Centrum. Söder om på Hedvägen går regionbussar mot Malmö via Vellinge.

Familjeliv

Närmsta förskola är Änghögs förskola. Nybyggda Västervångsskolan med låg-, mellan- och högstadieskola finns precis intill Kungahusen.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.