Fyringevägen 39

Fyringevägen 39

Slutpris

4 600 000 kr


Lohärad— Edsbro— Norrtälje

Fyringevägen 39


Slutpris
4 600 000 kr

Lohärad— Edsbro— Norrtälje

Pittoresk idyll vid Erkens strand

Idylliskt och avskilt ligger denna oas vid Erkens strand med egen brygga. I Erkens vatten kan du fånga kräftor, gös, abborre och gädda eller varför inte stilla ro ut på sjön för ett bad i solnedgången. Fastigheten har använts av fiskare sedan lång tid tillbaka. Tomten är stor och merparten utgörs av skog, runt boningshuset är det trädgårdsyta med äppelträd och svarta vinbär samt öppna gräsytor som lämpar sig väl för trevliga utomhusaktiviteter.

Boningshuset har anor från 1900-talets början och ger en genuin känsla av lantlig idyll. Kliv in i den ljusa hallen med fönster på tre sidor, redan här kommer känslan från förr. Från hallen nås kammaren med sin värmande täljstenskamin, tidstypiska tapeter och anrikt trägolv. Kammaren leder vidare till köket som är husets hjärta, ett urtypiskt lantkök, med vedspis, elektrisk spis, diskmaskin, kyl/frys samt kakel ovanför alla bänkytor. Köket har gott om utrymme för matplats, vilket gör köket till byggnadens självklara samlingspunkt. Innanför köket finns badrummet, köksingången samt trappen upp till övervåningen. Från kammaren nås också salen med sin vackra kakelugn, här finns gott om plats för både dubbelsäng och soffhörna. Övervåningen har öppet upp i nock samt tre fönster som ger ett härligt ljus, vackra breda furugolv och ljusa målade väggar. Här finns många möjligheter att inreda efter eget önskemål och efter egna behov.

Till fastigheten hör också ett bastuhus, bastun är ännu inte inredd och saknar lavar samt bastuaggregat men där finns dusch, varmvattenberedare och utrymme för relax. En stor förrådsbyggnad med plats för förvaring, ved, trädgårdsredskap och ett utedass.

Till Edsbro tar det ca 20 min och där finns livsmedelsbutik, restaurang, apotek och bygghandel. Närmaste busshållplats är ca 4 km bort.

För att komma till huvudbyggnaden och dess kringbyggnader måste en vägbom passeras, bommen kommer att vara öppen i god tid före varje visningstillfälle.


Boarea
104 kvm
Driftkostnad
12 555 kr/år
Tomtarea
2.7580 ha
Rum
3 rum (1 sovrum)
Fastigh.bet
NORRTÄLJE LOHÄRADS-SÖDERBY 3:29
Objekttyp
Fritid
Såld
2021-06-03

Mäklarhuset Norrtälje

Denna gård på Fyringevägen såldes av oss 2021-06-03. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på Fyringevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.