Mellanbergsvägen 19

Mellanbergsvägen 19

Slutpris

2 720 000 kr


Hägerstensåsen/Hökmossen— Hägersten— Stockholm

Mellanbergsvägen 19


Slutpris
2 720 000 kr

Hägerstensåsen/Hökmossen— Hägersten— Stockholm

Yteffektiv och fräsch 2,5:a med bra läge nära det mesta!

Välkommen till en mycket yteffektiv 2,5:a med fina ytskikt och ett modernt kök som passar ett par såväl som den lilla familjen. Bostaden har minimalt med insyn med en hög mysfaktor både på utsidan av föreningens hus och på insidan med bevarade originaldetaljer. Bostaden ligger närmast en liten skogsdunge, perfekt belägen på våning 2 av 4 i Hökmossen med närhet till Telefonplan och Hägerstensåsens butiksutbud och t-bana. Samtliga väggar i bostaden har blivit ommålade på senare tid. Föreningens tvättstuga ligger i samma port och det finns ett förråd som tillhör bostaden. Föreningen har både Tele2 och Telenor som bredbandslevarantörer att teckna på egen hand. Kabel-tv basutbud ingår i avgiften.

I området finns fina cykel- och promenadstråk som enkelt tar dig till Hornstull och vidare, samt goda kommunala kommunikationer på gångavstånd. Utanför huset finns en busshållplats där linje 147 tar dig in till Liljeholmen som är en stor knytpunkt för tunnelbana, tvärbana och bussar. E4an ligger nära för den som har bil, utan att för den delen bidra med störande ljud. Kvarteret är tyst, inbäddat i grönska. På innergården kan man odla i egen pallkrage. Du har även en pool 300 meter bort, perfekt om sommaren när man inte orkar ta sig till en sjö. På promenad eller cykelavstånd finns också Telefonplans och Midsommarkransens alla uppskattade caféer och restauranger.


Boarea
51 kvm
Avgift
4 018 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4
Såld
2023-02-17

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Mellanbergsvägen såldes av oss 2023-02-17. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Mellanbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.