Norrtäljevägen 541

Norrtäljevägen 541


Svanberga— Norrtälje

Norrtäljevägen 541Svanberga— Norrtälje

Vackert hus med gediget dubbelgarage.

Välkommen till ditt drömhem i populära Svanberga – en idyllisk oas där charm möter bekvämlighet. Denna enastående villa är mer än bara ett hus; det är en livsstil och en investering i ditt välbefinnande.
Njut av generösa ytor och moderna bekvämligheter. Den rymliga källaren erbjuder otroliga möjligheter för rekreation och förvaring, med utrymme för att skapa ditt eget personliga gym, hobbyrum eller kanske till och med en hemmabio. Här finns dagsläget bastu och tvättstuga, sovrum samt allrum och förvaring.
För bilentusiasten eller den som bara älskar extra utrymme, är det dubbla garaget en dröm som går i uppfyllelse. Här finns gott om plats för dina fordon och extra förvaringsmöjligheter för cyklar, verktyg och andra nödvändigheter. Perfekt om du har en verksamhet eller en hobby som tar plats.
Svanberga är mer än bara en plats – det är en gemenskap där grannar blir vänner och där trygghet är en självklarhet. Den närbelägna skolan är känd för sin höga standard och engagerade lärarkår, vilket gör detta till det perfekta hemmet för barnfamiljen.
Efter en stressig dag är det skönt att kunna koppla av vid den vackra badplatsen bara en kort promenad bort. Områdets många promenadstråk erbjuder möjligheter till hälsosamma och avkopplande promenader i den natursköna omgivningen.
Svanberga ligger geografiskt bra till då det är lätt att ta sig till bland annat Norrtälje och det gör inget om du glömt att köpa mjölken eller du måste skjutsa barnen till träningen. Avståndet är lagom och bekvämt. SL-buss trafikerar vägen utanför och det är gångavstånd till hållplats.
Denna villa är inte bara ett hus – det är ett hem som väntar på att fyllas med skratt, kärlek och minnen. Missa inte chansen att bli en del av Svanbergas fantastiska gemenskap och investera i din framtid!


Boarea/biarea
125/82 kvm
Driftkostnad
39 248 kr/år
Tomtarea
4 261 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-02-13

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Norrtäljevägen såldes av oss 2024-02-13. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Norrtäljevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad