Vegagatan 4c

Vegagatan 4c


Norrtälje Hamn— Norrtälje

Vegagatan 4cNorrtälje Hamn— Norrtälje

Modern 2:a med fina tillval och inglasad balkong i centrala Norrtälje!

Välkommen till denna centrala och nyproducerade tvåa med många bra kvaliteter som kommer att göra ditt liv bekvämt och trivsamt. Kvadratmetrarna är väldisponerade och planlösningen är inbjudande! Stilfullt och påkostat kök med god förvaring gör det till ett nöje att laga mat. Den smakfulla matplatsen med fönster öppnar upp sig mot vardagsrummet, där det finns möjligheter till flertalet olika möblemang. Den inglasade balkongen möjliggör att du kan njuta av frisk luft större delen av året. Sovrummet, som har plats för dubbelsäng, har även väldigt god förvaring i form av egen klädkammare samt stora skjutdörrsgarderober. För att förenkla vardagen ytterligare så har du i det helkaklade duschrummet egen tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är även utrustat med "smart hem"-system vilket underlättar ens vardag ytterligare.

Denna lägenhet är genomgående välskött och har fina ytskikt. Man får in ljuset från två väderstreck och man kan blicka ut över både den mysiga och inbjudande innergården samt gatumiljö. Lägenheten ligger centralt med Norrtäljes nya hamn runt knuten och du promenerar på några få minuter ner till Norrtälje stadskärna med dess utbud av mysiga restauranger, kaféer och affärer.

Den välskötta och inbjudande innergården skapar ett liten oas mitt i staden. Här finns ett inglasat lusthus och flera sittbänkar, där man kan umgås och trivas, allt omringat med fina planteringar.

Lokalbuss finns i nära anslutning och Norrtälje busstation ligger på 5 minuters avstånd, smidigt för pendling till Stockholm och Uppsala om så behövs.

Den trevliga strandpromenaden längs Norrtälje nya hamn och den närbelägna Societetsparken gör att du har ett av stadens trevligaste promenadstråk alldeles runt knuten.

Varmt välkommen till denna fina lägenhet.


Boarea
63 kvm
Avgift
4 493 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-12-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Vegagatan såldes av oss 2023-12-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vegagatan.

Boka värdering
Tommy Beijer
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad