Kungsvägen 7

Kungsvägen 7

Slutpris

3 750 000 kr


Norrliden— Sundsvall

Kungsvägen 7


Slutpris
3 750 000 kr

Norrliden— Sundsvall

Stor lägenhet med fantastisk utsikt och villakänsla!

Välkommen till denna respektabla sexa som ligger i ett mycket bra läge på Haga med fantastisk utsikt!

Lägenheten har stora sociala ytor där matrummet ligger i direkt anslutning till köket och har en fransk balkong. Originalparketten löper vidare till det härliga öppna vardagsrummet med trevliga detaljer i form av burspråk och öppen spis för mysiga kvällar. Vardagsrummet är stort nog för både en stor soffgrupp och en separat TV-del.
Genom de generösa fönstren kan man avnjuta utsikten mot Sundsvallsbron, hamninloppet samt centrala Sundsvall. För att få en ännu bättre vy går ni ut till balkongen i söderläge.

Köket är vitt och ljust med grått klinkergolv med golvvärme. Här finns ny induktionshäll (2024) samt inbyggd ugn och mikro i bra arbetshöjd som underlättar matlagningen.
Från köket har man en serveringsgång vilken leder in till en stor hall som lätt görs om till ett hemmakontor. Här ligger det större av sovrummen med egen inglasad balkong tillsammans med ett helkaklat badrum med dusch, dubbelhandfat och vägghängd toalett.

Två rymliga klädkammare finns i lägenheten. I källaren finns såväl flera förråd som tvättstuga. Hiss finns i huset och även möjlighet att stanna med bilen utanför cykelförrådet och gå rakt in till lägenheten.

Här bor ni på populära Haga med kvarterskrog ett stenkast från huset och goda bussförbindelser. Inom gångavstånd har ni härlig natur med bland annat Norra bergets friluftsområde och elljusspår. I centrala Haga finns mataffär, gatukök, pizzeria och bensinstation.

Varmt välkommen att anmäla er för visning, denna lägenhet bör ses på plats!


Boarea
148.7 kvm
Avgift
7 749 kr/mån
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Våning
-1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-06-17

Mäklarhuset Sundsvall

Denna lägenhet på Kungsvägen såldes av oss 2024-06-17. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Kungsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.