Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Att bo i eller runt Bro

Området runt Bro består av de centrala delarna vid centrum och pendeltåget samt flera mycket lantliga områden. Runt centrum finns allt från små lägenheter till större villor, från gammalt till nytt. Bro centrum har bl.a butiker, restauranger, äventyrsbad och bibliotek. Pendeltåget från Bro tar dig mot Stockholm på ca 30 minuter eller till Bålsta på 5 minuter. Önskar du närheten till centrum men bo lantligt så finns mängder med alternativ, tex Rättarboda, Ådö och Smidö med Mälaren som granne. Alternativt Håbo-Tibble, Mariedal, Håtuna där hästhagar och den vackra grönskan erbjuds eller vad sägs om Stentorp vid vackra Lejondalssjön? Bro har otroligt många smultronställen! Kontakta oss på Mäklarhuset i Kungsängen och Bro så ska vi hjälpa dig att hitta din nya pärla.

Bro har en av Sveriges finaste golfbanor, Bro Hof, för dig som är intresserad av golf. Är intresset hästar? Ja, få erbjuds Bro Park, den nya fina galoppbanan med härliga arrangemang och en mycket trevlig restaurang. Vill du rida själv så finns flera ridhus och ridskolor. Runt om i Bro finns flera badplatser. Här finns även gott om lummiga skogar med vandringsleder, ridvägar och grönskande miljöer att njuta av året runt. Bro inbjuder till ett behagligt boende för den moderna människan i vacker omgivning.

Välkommen till din lokala mäklare i Kungsängen och Bro.

Aktuella försäljningar
Visa alla 73
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Slutsåld nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering