Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Att bo i Upplands-Bro kommun

Upplands-Bro är ett mycket trivsamt område och en kommun beläget vid Mälarens vatten och med vackra gröna omgivningar. Upplands-Bro kommun består av orterna Kungsängen och Bro samt flera mindre områden såsom Brunna, Lillsjön, Gröna dalen, Sylta, Strandvägsområdet, gamla Kungsängen, Brunna Park och Norrboda vilka alla ligger i Kungsängen. Ådö, Smidö, Rättarboda, Österhagen, Rosenängarna, Nya Bro, Finnsta, Stentorp, Håbo-Tibble, Håtuna och Tjusta ligger i Bro. Alla dessa områden är några exempel på samhällen som också hör till kommunen.

Upplands-Bro är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer, här finns många förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Centrum erbjuds i både Kungsängen och Bro med ett utbud av butiker, mataffärer och restauranger. Här finns också apotek, bank och vårdmottagningar samt ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bl.a. innebandy, handboll, fotboll, golf och ridning. Upplands-Bro erbjudet två högklassiga golfbanor, Bro Hof i Bro och Kungsängen Golf klubb i Brunna. Bro Park med galoppbanan i Bro är en annan välbesökt plats med en mycket trevlig restaurang. Finns behov av konferensanläggningar eller planer för den stora festen? Då finns flertalet alternativ bla. Gällöfsta, Tammsvik och Lejondalsslott.

Runt om i Upplands-Bro kommun finns flera mindre badsjöar som tex. Lillsjön, Örnäsjön och Lejondalssjön. Här finns även gott om lummiga skogar med vandringsleder, motionsspår, ridvägar och grönskande miljöer att njuta av året runt. Upplands-Bro inbjuder till ett behagligt boende med mycket goda kommunikationer till Stockholm och Bålsta, allt för den moderna människan i vacker omgivning. E18 erbjuder lätt access mot Bålsta, Enköping, Västerås och inte minst Stockholm. Vill du åka till Sigtuna, Arlanda eller Uppsala så finns fina vägar dit.

Välkommen till din lokala mäklare i Upplands-Bro kommun!

Aktuella försäljningar
Visa alla 74
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Slutsåld nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering