Berndt Lindberg

Jag är en glad och utåtriktad fastighetsmäklare med lång arbetslivserfarenhet från andra branscher, som lantbrevbärare och som fältsäljare inom detaljhandeln. De erfarenheter och lärdomar jag erhållit, tar jag med in i yrkesrollen som fastighetsmäklare.

Lite personligt och målsättningar.

Jag har ett stort sportintresse med stor passion främst inom längdskidåkning. Jag har deltagit i flera av de stora kända arrangemangen som ingår i en svensk klassiker. Vasaloppet brukar vara en av årets höjdpunkter där jag deltagit flertalet gånger. Jag har också ett stort musikintresse då jag spelar trumpet och flygelhorn. Jag har haft förmånen att spela i flera olika konstellationer. De här olika delarna ger härlig avkoppling och distans till yrkesrollen som fastighetsmäklare. Målsättningen är att vara väl förberedd och engagerad inför varje nytt kundmöte. Att visa förtroende och kunnande är också en målsättning i möten med uppdragsgivarna. För varje nytt försäljningsuppdrag ser jag nya utmaningar där varje affär är helt unik. Jag vill försöka göra det lilla extra som krävs för att varje försäljning ska bli lyckad. Det viktigaste för mig som fastighetsmäklare är att både säljare och köpare ska känna sig välinformerade och trygga genom hela affärsprocessen.

Stort personligt engagemang, målmedvetenhet och lyhördhet ger bästa förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

Berndt Lindberg Fastighetsmäklare
Berndt Lindberg

Fastighetsmäklare / Certifierad nyproduktion

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Berndt har 5 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 2 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering