Lisa Almgren

Jag heter Lisa och har haft privilegiet att skaffat mig bred erfarenhet av bostadsbranschen och har nu över 14 års erfarenhet. Som kontorschef för det här kontoret är min största utmaning att på ett smart sätt få mäklarna att göra sitt allra yttersta och utnyttja sin fulla kompetens och kapacitet samtidigt som vi behåller våra nöjda kunder.

Mitt hjärta bultar extra för Gribbylund

Sen tio år tillbaka bor jag med min familj i Gribbylund. Ett helt underbart område som jag vill bo kvar i väldigt länge. Det är här jag tycker det är roligast att arbeta. Jag trivs så bra och känner till allt som är värt att veta, att jag kan övertyga köpare att vilja bo här i sömnen. Och det blir trovärdigt, eftersom jag själv bor här. Om du ska du sälja, bör du kontakta mig!

Mäklarhuset Täby - ett av Täbys äldsta och mest erfarna mäklerier!

Jag brinner för det här och anser att vi levererar en bättre mäklartjänst än våra konkurrenter vilket vi också bevisat nio år i rad med utmärkelsen "nöjdast kunder". Jag vill ständigt förnyas och förbättras, ingen är någonsin fullärd och det är tack vare feedback från mina kunder som detta är möjligt. För mig blir varje affär personlig och jag lägger ner själ och hjärta i varje steg.

Jag har världens bästa jobb

Lisa Almgren Kontorschef / Fastighetsmäklare
Lisa Almgren

Kontorschef / Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Lisa har 5 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 3 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering