Nelinsgatan 22

Nelinsgatan 22

Slutpris

1 200 000 kr


Söder— Norrköping

Nelinsgatan 22


Slutpris
1 200 000 kr

Söder— Norrköping

Magiskt fin 1,5:a med toppläge på Söder!

På Nelinsgatan 22 finns nu denna mysiga lägenhet till salu. När du kliver in i hallen möts du omedelbart av en hemtrevlig känsla. De målade väggarna i en mörkt brun-beige ton höjer mysfaktorn och skapar en lugn och avslappnad atmosfär. Lägenheten har genomgående fina och fräscha ytskikt med modern touch.

Här bor ni med närhet till både city, parker och naturen. Stor och stabil förening där tv, bredband, värme, vatten och den fasta elnätsavgiften ingår i månadsavgiften.

Nuvarande ägare har under år 2021 låtit renovera bostaden med bland annat ommålning av väggar, tillbyggnad av en ribbvägg vilket avskiljer sällskapsytan från sovplatsen samt ger plats för en kontorsdel. Badrummet har renoverats med ny duschvägg och nya badrumsmöbler. Lägenheten är utrustad med ett enhetligt parkettgolv i ljus nyans, ett ljust och fint kök med alla bekvämligheter du önskar samt ett helkaklat duschrum.

Balkong med utsikt över grönområde och fina ljusinsläpp.


Boarea
38.5 kvm
Avgift
3 254 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-10-11

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Nelinsgatan såldes av oss 2021-10-11. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Nelinsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.