Uls-Väsby 13

Uls-Väsby 13

Slutpris

1 300 000 kr


Grönbo— Almunge— Uppsala— Nyproduktion

Uls-Väsby 13


Slutpris
1 300 000 kr

Grönbo— Almunge— Uppsala— Nyproduktion

Grönbo - En idyll med Bullerbykänsla!

Vill du ha det alla andra har eller vill du ha något unikt? Att bo i nytt hus på landet är synnerligen eftertraktat. Här bor ni dessutom med Bullerbykänsla i nya Grönbo. Fyra vackra trähus byggs på väl tilltagna tomter placerade runt en stor gammal ek och med skogsgläntan i bakgrunden. Lägg därtill att ni bor inom cykelavstånd till fina badplatser kring närliggande sjöar, t ex har ni från bostaden endast 2,5 km till en fin och välordnad badplats med bryggor, sandstrand, toaletter, grillar och gott om parkeringsmöjligheter vid Borgardalsbadet. Kort från hemmet går buss och skolbuss samt att avståndet till Uppsala är ca 20 min med bil. Här väntar er drömbostad med tillträde redan i september. NI LÄSTE RÄTT! Nu har ni chansen att köpa en nybyggd villa med tillträde redan i år.

Huset som byggs är Hjältevadshus Spira 194, ett 2-planshus om total boarea 194 kvm (vid inredd övervåning). Entréplanet är färdiginrett till september och erbjuder en boarea om 97,2 kvm med kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga och ett sovrum samt möjlighet att göra ett till sovrum i det stora vardagsrummet. Köket är ett ljust och luftigt kök från Ballingslöv. Uppvärmning via frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i hela entréplanet där vardera rum fjärrstyrs separat. Mekanisk frånluftsventilation.

Redan från start kan både inredd övervåning och dubbelgarage tillföras då dessa finns med i bygglovet. Pris för inredd övervåning enligt principritning är 485 000 kr. Kostnaden för dubbelgaraget är 415 000 kronor. Elinstallation med belysning ingår, kraft för möjlighet till billaddare. Värme- och VA-installation ingår ej.

Tomten är grovplanerad och här finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel.

Tomterna förmedlas av Mäklarhuset och entreprenadavtal tecknas med byggherren Grönboholm AB. I försäljningspriset inkluderas tomt och totalentreprenad för huset. Kostnader för VA ingår i priset liksom anslutningsavgift för el.


Driftkostnad
655 kr/år
Tomtarea
2 008 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
UPPSALA ULS-VÄSBY 1:41
Såld
2022-06-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna tomt på Uls-Väsby såldes av oss 2022-06-08. Se alla våra försäljningar i Almunge samt även på Uls-Väsby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.