Halvåsvägen 22 / Helås / Vara

Stor och rejäl villa i trevliga Helås

Slutpris
645 000 kr
Boarea/biarea
137/15 kvm
Driftkostnad
25 145 kr/år
Totalareal
1 638 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-14
Bostaden är såld!

Denna villa på halvåsvägen såldes av oss 2019-10-14. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på halvåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Helås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Utefter vägen genom Helås hittar ni denna rymliga villa med tillhörande verkstadsbyggnad; perfekt för det lilla företaget eller hobbyfixaren. Fastigheten har tidigare fungerat både som affär och andra verksamheter. Omgivningarna är lugna och lantliga och den mysiga tomten, med flera fruktträd och bärbuskar, gränsar mot hästhage och åkermark.

Det gedigna bostadshuset om 1 1/2 plan rymmer fyra sovrum samt kök och sällskapsutrymmen. Altan, delvis under tak, och stor balkong finns på husets baksida med härlig utsikt över slätten.

Den funktionella verkstadsbyggnaden består av en garagedel med smörjgrop och en del med vedförråd och verkstad med portar. På byggnadens loft finns virkesförvaring och ett praktiskt oisolerat rum. Här finns alla möjligheter för den händige.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Helås

Helås är en liten by belägen ca 6 km från Vara, där man också närmast finner service såsom skolor, butiker och äldreboende. Skola och förskola årskurs 0-6 finns även i Arentorp 5 km bort. I närheten av Helås ligger Almesåsens idrottsplats med både festplats, fotbollsplaner och motionsspår. Idrottsklubben som samverkar med Arentorp, heter Arentorp Helås FK.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.