Din mäklare i Höganäs och Kullabygden

Mäklarhuset Höganäs och KullabygdenBesöksadress

Köpmansgatan 1A, 263 38 Höganäs. Bygatan 31, 263 61 Viken.

Välkommen till Mäklarhuset Höganäs & Viken!
Som din mäklare i Kullabygden finns vi här för dig när du vill sälja eller köpa en bostad i Höganäs kommun.

För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. Våra fastighetsmäklare guidar dig med trygg hand genom hela affären, både före, under och efter. Vi erbjuder dig en modern heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder på hela Kullahalvön.

Våra mäklare kan Kullabygden

Letar du efter en mäklare?
Vi har tillsammans drygt 77 års erfarenhet av branschen och bor, lever och verkar här på Kullahalvön.
Vi älskar de platser vi säljer. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området.

Det är tryggt för både dig som säljer och köper bostad att samarbeta med en mäklare som har yrkeskompetens, erfarenhet och specifik kännedom om platsen. För de allra flesta är bostadsaffären livets största affär – och vi ser till att den blir den bästa. Vår spetskompetens, erfarenhet och platskännedom är din trygghet när du ska köpa eller sälja i Kullabygden.

Sälja, köpa eller värdera bostad i Kullabygden

Du är hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss om du vill veta mer om hur det går till att köpa eller sälja i våra trakter. Vi värderar din bostad och ger dig de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Välkommen in till din lokala mäklare i Höganäs och Kullahalvön.

Mäklaruhset Höganäs och Kullabygden


Hitta till oss


Mäklarhuset Höganäs och Kullabygden Köpmansgatan 1A, 263 38 Höganäs. Bygatan 31, 263 61 Viken.

Att bo i Höganäs och Kullabygden


Höganäs kommun bjuder på oändliga möjligheter, oavsett om du söker en villa, bostadsrätt, nyproduktion, kommersiell fastighet, obebyggd tomtmark, lantbruk, jord eller skog.

Höganäs och Kullabygden är en unik plats med mycket att erbjuda på liten yta. Här samsas stadsliv och lantliv med småstadsidyllen. kulinariskt matutbud, gårdsbutiker och vinodlingar. Den vackra kustremsan lockar till både bad, vandring och flera andra fritidsaktiviteter.

Inne i Höganäs stad finns det mesta som behövs. Här finner du shopping, matbutiker och service med bra parkeringsmöjligheter. Vid småbåtshamnen i Höganäs ligger Kvickbadet med sandstrand, brygga, soldäck, restauranger, kaféer, utomhusgym, minigolf och kallbadsbastu.

Staden är även mycket känd för sin keramiktradition som än idag lever och blomstrar. Här har brännugnarna bränt keramik i nästan två hundra år. Vackra keramikföremål skapade av konstnärer, formgivare och fabrikanter, stämplade med stadens namn har gjort Höganäs till ett känt namn över världen.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.