Din mäklare i Skövde

Mäklarhuset SkövdeBesöksadress

Rådhusgatan 15 541 30 Skövde

Söker du mäklare i Skövde? Varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik. På vårt mäklarkontor i Skövde arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Skövdes bostadsmarknad. Våra mäklare hjälper er att köpa, värdera eller sälja bostad i Skövde. Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar oss på Mäklarhuset i Skövde ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet. Välkommen till din mäklare i Skövde!

VÅRA MÄKLARE KAN SKÖVDE

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Skövde drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Vi kan allt om Skövde, inte bara marknadspriser, bostadsområden och bostadsrättsföreningar, utan också skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta oss på Mäklarhuset i Skövde idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.

SÅ HÖJER VI DIN BOSTAD ÖVER MÄNGDEN!

Slaget om spekulanterna avgörs på nätet. Mäklarhusets bostadsannonser är optimerade för att sticka ut online. Med bilder i full HD, virtuella bostadsvisningar, och smarta inredningsverktyg sticker du ut och låter spekulanterna leva sig in i din bostad. Med planritningar i 2D och 3D utförande ges spekulanterna möjlighet att både mäta och provmöblera rummen. Ett annat populärt verktyg är vår "köksinspiration", ett verktyg som låter dig göra om och visualisera köket till ditt drömkök!

Mäklaruhset Skövde
Mer från oss


Våra områden

Mäklare & medarbetare


Benny Rydell
Kontorschef
Delägare
Talar även engelska.

David Wendin
Blivande fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Skövde Rådhusgatan 15 541 30 Skövde

Öppettider


Måndag - Fredag 10:00-16:30

BOKA FRI VÄRDERING


Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Varmt välkommen till oss på Mäklarhuset i Skövde!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.