Matilda Gustavsson - mäklare i Arboga

Mitt namn är Matilda Gustavsson och jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan hösten 2019 så jag är nyutbildad och hungrig inom yrket. Innan jag utbildade mig till fastighetsmäklare har jag bland annat jobbat på en förskola och även ett lokalt konditori.

Trygghet

För de flesta är en bostadsaffär en av de största affärerna som görs i livet. Att jag som mäklare får förtroende att leda mina kunder genom denna process är extremt ärofyllt för mig. Därför vill jag att mina kunder alltid ska känna sig trygga och sedda genom hela processen.

Långsiktiga relationer

Min filosofi är att inte stressa fram något utan ta en sak i taget och ge varje person sin tid, att lägga ett stort engagemang i att varje bostadsaffär ska bli den bästa, att vara ödmjuk, tillgänglig, rådgivande och flexibel samt att med ett lugnt och trevligt bemötande skapa långsiktiga relationer.

Sälja/värdera/förmedlingsprocessen

Funderar du på att sälja? Är du kanske nyfiken på att veta vad din bostad är värd? Funderar du på hur förmedlingsprocessen går till? Vill du ha lite koll på vad som kan vara bra att fixa inför en eventuell försäljning? Eller har du några andra frågor så är du varmt välkommen att kontakta mig!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Matilda Gustavsson Fastighetsmäklare
Matilda Gustavsson

Fastighetsmäklare