Beckasinvägen (HUS 4) / Jonstorp / Höganäs / Nyproduktion

Nytt fräscht och funktionellt med plats för hela familjen!

BRF Optimala Hem i Jonstorp 3
Pris
2 195 000 kr
Boarea/biarea
124/5 kvm
Avgift
5 680 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

I underbara Jonstorp nyaste bostadsområde kan vi nu erbjuda familjevänliga 1 1/2-plans radhus med bostadsrätt om fem rum och kök. Första Villan har byggt flera bostadsrättsföreningar runt om i Skåne, så missa inte chansen att bli ägare till något av de 12 populära radhusen som byggs på familjevänligt läge i Jonstorp!

Modernt utrustade med villakänsla på ca 124 kvm ligger radhusen i ett lugnt bostadsområde med närhet till allt man behöver. Bostadsrätterna är moderna, fullt utrustade och bjuder förutom på fyra sovrum, ett allrum, stort fräscht kök i anslutning mot allrum, helkaklade badrum, ett på varje plan samt tvättstuga, även på trädäck och lättskött tomt.

Njut av utelivet på egen altan med en liten täppa. Istället för att klippa gräs så läser du senaste nytt på paddan, njuter av solen och havet.Förrådet kan isoleras om du vill och erbjuder en bra förvaring.

En klimatsmart bostadsrätts”villa”. Med klimatsmart menar vi byggd i trä, byggd i Skåne vilket ger korta transporter, effektiv egen frånluftsvärmepump som säkerställer låga driftskostnader genom golvvärme och återvinning. Effektiv smart planlösning som gör det enkelt att bo.

Tillsammans med Mija Kinning, vår välkända inredningsprofil kan du göra många val som personifierar ditt nya hem. Du kan, utan att det kostar extra, göra många val som gör att du sätter din personliga prägel på det som skall bli ditt hem för många år framåt. Vi har valt att lägga stor vikt vid ditt tillvalsmöte, det innebär att du får några härliga timmar helt för dig själv med Mija Kinning som guidar dig genom färg och form i ditt nya hus, ger dig tips och råd om vad som funkar och ser till att dina idéer om ditt nya hem blir en ”perfect match"

Vill du veta mer? Kontakta fastighetsmäklare Ulrika Sörensen för ytterligare information.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 17 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Rumsbeskrivning

 • Hall (Entréplan)
  Vi möts av ett golv av praktisk klinker. Målade släta innerväggar. Öppen nisch för klädhängning, garderob eller inredning ingår ej, men det finns plats att själv installera.
 • Kök (Entréplan)
  Köket är utrustat med: Stänkskydd i kakel över bänkskiva och diskbänk i kök. Läckageskydd under kyl & frys, diskmaskin och i diskbänksskåp. Inredning från Ballingslöv.

  Köksmaskiner från Siemens i rostfritt:
  Kyl & Sval
  Frys
  Diskmaskin
  Inbyggnadsugn
  Micro i överskåp
  Keramisk induktionshäll
  Fläkt inbyggd i överskåp

  På golvet ligger ett 3-stavs ekparkett och väggarna är vitmålade.
 • Vardagsrum (Entréplan)
  På golvet ligger ett 3-stavs ekparkett och väggarna är vitmålade. Fönsterbänk i sten.
 • Sovrum 1 (Entréplan)
  Här ligger ett 3-stavs ekparkett på golvet och väggarna målade i vitt. Fönsterbänk i sten. Plats för klädhängning, garderober ingår ej.
 • Badrum med tvättstuga (Entréplan)
  Helkaklat badrum med klinker på golv och kakel på vägg. Utrustat med tvättställskommod med spegel och belysning från Ballingslöv. Badkar eller dusch (valfritt) och toalett. Belysningsarmatur i tak.

  Avdelningen för klädvård har klinker på golv och målad vägg. Inredning från Ballingslöv. Bänkskåp med infälld vask. Laminatbänkskiva. Nibe frånluftsvärmepump med ventilation. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Belysningsarmatur i tak.
 • Sovrum 2 (Ovanvåning)
  Här ligger ett 3-stavs ekparkett på golvet och väggarna är målade i vitt. Öppen nisch för klädhängning, garderob eller inredning ingår ej.
 • Sovrum 3 (Ovanvåning)
  Här ligger ett 3-stavs ekparkett på golvet och väggarna är målade i vitt. Öppen nisch för klädhängning, garderob eller inredning ingår ej.
 • Sovrum 4 (Ovanvåning)
  Även här ligger det ett 3-stavs ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade. Garderob ingår ej.
 • Badrum (Ovanvåning)
  Även i detta badrum ligger ett klinker på golv och på väggarna kakel. Tvättställskommod med spegel och belysning från Ballingslöv. Duschörna. Belysningsarmatur i tak.
Fakta

Beskrivning
 • Boarea
  124 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Biarea:
  5 kvm
 • Rum:
  5 (4 sovrum)
 • Tillträde:
  Kvartal 3 /Kvartal 4 2021
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  2021
 • Kommentar, byggnad
  Material och teknisk beskrivning

  Vi bygger våra hus med omtanke om både människa och miljö. Våra hus har bra ventilation för bra inomhusklimat. Det är energisnåla hus som står på en stabil grund. De byggs för att klara en minimal energiförbrukning med effektiv isolering, fönster med energiglas och vattenburen golvvärme i hela huset. Minskad energiåtgång ger både lägre kostnader och mindre miljöpåverkan genom hela byggprocessen. 1:A villan bostadsrätts koncept bygger på att producera smarta bostäder på ett smart sätt! Dels för att kapa kostnader, men också för att ge våra kunder den bästa bostaden för pengarna. En hållbar bostadsproduktion innebär att bygga yteffektiva och resurssnåla bostäder med effektiva och resurssnåla byggmetoder.

  När du flyttar in i ditt nya hus har vi redan sett till att du har plats att njuta av lantluften under bar himmel. I trädgården, som är precis lagom stor för att vara lättskött, har vi byggt ett härligt trädäck och anlagt en mjuk, skön gräsmatta. I förrådet finns plats för saker som tar plats. I tomtgränsen planteras gröna häckar och mellan dig och grannen reser vi ett skyddande plank. Omtanke om människa och miljö, precis som det ska vara!

  Så här bygger vi ditt hus

  Ditt hus är ett 1 1/2-plansradhus som byggs inomhus i husfabrik i norra Skåne. Korta transporter från fabriken till byggarbetsplatsen ger minsta miljöpåverkan i det avseendet, vilket känns viktigt. Husen monteras sedan på en gjuten betongplatta. Stommen i byggnaden är en klassisk träkonstruktion. Fasaden är vitputsad och vitmålad liggande panel på takkupan. Röda betongpannor på tak. Grå dörr och grå fönster och huset förses med en värmepanna, en Nibe F 730.

  Pannan är en frånluftspanna. Fönster i treglas och god isolering skall komplettera värmesystemet så att minsta möjliga energi går åt till att skapa ert sköna inomhusklimat. Frånluftsvärmesystemet tillser också att luften blir fräsch och behaglig inomhus. På bottenvåningen värms hela ytan med golvvärme och övre plan värms med radiatorer i det vattenburna systemet. Det kommer att finnas anslutning till fibernät med god hastighet.

  Vi har valt att höja innertaket till 2,50 meter på entréplan. De ytterligare 10 centimeter som är utöver standard ger en förvånansvärt stor effekt på rymdkänslan i bostaden. Utvändigt ordnar vi häckar runt trädgårdarna och vi anlägger sköna trädäck att spendera dagarna på. Trädäcket har anslutning både till huset och förrådet vilket skapar god tillgänglighet för alla. Vi anlägger en gräsmatta och grusgångar. Vi reserverar oss för ändringar i utemiljön efter de faktiska förhållanden som kan komma att uppstå allteftersom som husen byggs. De illustrationer som finns på markanläggningarna kan därför komma att avvika från slutresultatet.
 • Upplåten mark
  Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)
 • Värme och ventilationsanl.
  Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme.
 • Allmän information:
  1-plans radhus
 • Övriga utrymmen
  Fristående oisolerat förråd om ca 5 kvm.
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration behövs ej
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Fiber finns installerat.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  Parkeringsplats: Ingår i avgiften.
 • Beskrivning, parkering
  Parkering finns i närheten av bostaden. se situationsplan.
Övrigt
 • Inred med Mija Kinning

  Nu när du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo på, återstår bara det roliga! För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen. Känner du dig osäker? Bara lugn, vi sitter med lösningen!

  När du köper en bostad genom 1:A villan bostadsrätt är grunden redan lagd. I bostadsrättsköpet ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt enkelt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touch på din nya bostad!

  Så här går det till:

  1. Du väljer att köpa ett av husen i Jonstorp.
  2. Vid tecknande av avtal med oss så bokas samtidigt ett möte in med Mija Kinning.
  3. Innan det mötet får du inlogg till din personliga tillvalssida hos oss där du kan testa dig fram med valen.
  4. Mötet med Mija syftar till att gå igenom och slutföra dina val och tillval, samt att du ska få goda råd och tips av henne. Ni går igenom så att de val du har gjort innan mötet funkar bra ihop och du får se dina val i verkligheten.
  5. När mötet är avslutat så är du klar, inget spring runt på stan efter kakelplattor och tapetrullar!


  ATT BO I BOSTADSRÄTT

  Att köpa en ny bostad är för de flesta en mycket stor investering som ger upphov till många frågor att tänka igenom och ta ställning till. För att du ska känna trygghet i köpprocessen, vägleder vi dig hela vägen fram. Lite förenklat beskriver vi köpprocessen här nedan:

  1. Bokningsavtal
  När du har bestämt dig för en av bostadsrätterna tecknar du ett bokningsavtal och i samband med bokningen betalas en bokningsavgift. Bokningsavgiften avräknas handpenningen.

  2. Upplåtelseavtal
  När vi har nått ett tillfredställande antal bokningar så upprättas upplåtelseavtal som blir nästa steg i köpprocessen. Upplåtelseavtalet är ett bindande avtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. I samband med upplåtelseavtalet så görs även tillvalen, dessa beskrivs nedan punkt. Upplåtelseavtalet är ett bindande avtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. Där regleras inflyttningsdag och villkor för köpet. Du erlägger 10% kontant som en handpenning. Resterande köpeskilling erläggs först på tillträdesdagen. Byggstart följer efter att upplåtelseavtalen är undertecknade.

  3. Inredningsalternativ
  Hos Optimala hem så finns det ett urval av kostnadsfria tillval att göra, ofta räcker de gott för att skapa ett härligt personifierat hem. Vill du sätta lite extra guldkant på ditt hus så kan du det genom att välja tillval som kostar en slant. Vår härliga inredningsdesigner Mija Kinning ( känd från bygglov på TV4) hjälper dig till dina val så det blir en harmonisk bostad att leva många år i. I samband med upplåtelseavtalet så kallas ni till ett personligt möte med Mija där alla era val gås igenom och beställs.

  4. Tillträde
  Tillträdet anges som en tremånadersintervall i avtalet. Senast tre månader innan inflyttning skall ni meddelas exakt datum. Innan inflyttningen så skall er bostadsrätt besiktigas och föreningen gör denna besiktningen tillsammans med representant för byggherren. Ni bereds möjlighet att vara med på besiktningen och kan vid det tillfället kontrollera att alla era tillval är på plats. På själva tillträdesdagen skall ni möta föreningen på banken. Mäklaren kallar till detta möte och då skall bostadsrätten slutbetalas av er, ni erhåller nyckel och ert nya hem är i er hand!

  Som ni kan se en enkel och rakt process med några få tydliga steg. Från upplåtelseavtalet skrivs så kan man räkna med ca 9 – 12 månaders tid innan ni kan ha nyckeln i er hand. Under den tiden får ni löpande information om hur läget är med ert nya hem!
Ekonomi

 • Avgift:
  5 680 kr/mån
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Kallhyra inkl. parkeringsplats för en bil.
 • Kommentar, månadsavgift
  I årsavgiften ingår ej kostnaden för skötsel av upplåten mark, uppvärmning, varmvatten, hushållsel, sophämtning, fiberabonnemang och hemförsäkring.
  Avgift för vatten och avlopp betalas till föreningen baserat på förbrukning. Månadsavgiften är preliminär. Driftskostnaden är en schablonkostnad.
 • Uppvärmning:
  500 kr/mån
 • Försäkring:
  125 kr/mån
 • Hushållsström:
  300 kr/mån
 • VA-Förbrukning:
  150 kr/mån
 • Renhållning:
  100 kr/mån
 • Bredband:
  300 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad:
  1 475 kr/mån
 • Kommentar driftskostnad
  Driftkostnader är uppskattade.
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Andel i förening:
  8,3333%
 • Andel av årsavg.:
  8,3333%
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen

 • Benämning
  BRF Optimala Hem i Jonstorp 3, 769635-6349
Området

 • I härliga Jonstorp bor du i en idyllisk miljö, omgiven av vacker natur, nära strand och hav. Här finns alla förutsättningar för hela familjen att trivas med närheten till naturen och havet. Jonstorp ligger i vackra omgivningar med goda möjligheter till ett aktivt och naturnära familjeliv. Tillvaron här är lugn, trygg och bekväm.

  En kort cykeltur från din bostad ligger Jonstorps sandstrand med fina badplatser för alla som äskar strand- och badliv. Jonstorps badplats, den skyddade viken är perfekt att njuta i! I Jonstorp finns allt du behöver såsom affär, skola, bibliotek, men också en av de bästa restaurangerna i Kullabygden finns här, Tunneberga Gästgivaregård som serverar härlig skånsk husmanskost och även vällagad a la carte rätter.

  I omedelbar närhet finns naturreservat och bad, samt vandrarhem ute på landet i vackra omgivningar perfekta för en cykeltur. Längs kusten går en vandringsled som kallas Kullaleden. Naturreservatet har om våren många häckande fåglar och inte minst hav av backsippor som blommar om våren.

  Man kan gå utmed havskanten ända från Naturreservatet i sydost, till grannbyn Rekekroken i nordväst, som för övrigt är sammanvuxen med Jonstorp och Svanshall.

  I Jonstorp finns en stor Ishall och fotbollsplan med plats för olika aktiviteter. Jonstorp ses av många som barnvänligt och föreningslivet är starkt. Det har bland annat blivit känt för Jonstorps IF Ishockeyförening, men också en gymnastikförening med tävlande truppgymnaster. Jonstorps Jolleklubb JOJK, anordnar segelskola i hamnen varje sommar.

  Förskolan har två småbarnsavdelningar (1-3 år), Snäckan och Musslan och tre syskonavdelningar (3-5 år), Sälen, Krabban och Korallen. Dessutom finns en förlängd syskongrupp (1-5 år), Sjöstjärnan. Grundskolan har tre arbetslag (hus) för skolåren F-5, Ankaret, Masten och Stäven, samt ett för skolåren 6-9, Skutan.
 • Kommunikationer
  Busslinje 225 som går bland annat till Höganäs, Ängelholm och vidare till Helsingborg.
Ekonomi
Avgift :
5 680 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Kallhyra inkl. parkeringsplats för en bil.
Kommentar, månadsavgift
I årsavgiften ingår ej kostnaden för skötsel av upplåten mark, uppvärmning, varmvatten, hushållsel, sophämtning, fiberabonnemang och hemförsäkring.
Avgift för vatten och avlopp betalas till föreningen baserat på förbrukning. Månadsavgiften är preliminär. Driftskostnaden är en schablonkostnad.
Uppvärmning :
500 kr/mån
Försäkring :
125 kr/mån
Hushållsström :
300 kr/mån
VA-Förbrukning :
150 kr/mån
Renhållning :
100 kr/mån
Bredband :
300 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
1 475 kr/mån
Kommentar driftskostnad
Driftkostnader är uppskattade.
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Andel i förening :
8,3333%
Andel av årsavg. :
8,3333%
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Tunneberga Gästgifvargård AB
  52 m
  Firma Mehmet Bayrak
  191 m
  Pizzeria Mona Lisa i Jonstorp
  191 m
  Bläsine gård
  1,73 km
  Retoanas Cepelinai
  2,8 km
 • Skolor
  Förskolan Jonstorp
  277 m
  Föräldrakooperativet Saltkråkorna i Jonstorp ek för
  325 m
  Jonstorpsskolan
  529 m
  Naturglimten Förskola & Fritidshem
  2,64 km
  Väsby förskola
  5,34 km
 • Mataffärer
  City Gross Höganäs
  7,02 km
 • Kommunikationer
  Jonstorp Möllebacken
  270 m
  Jonstorp centrum
  309 m
  Jonstorp Jonstorpsskolan
  560 m
  Jonstorp Gerdas äng
  955 m
  Jonstorp Mjöhultsvägen norra
  1,16 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Vatten
 • 555 m
 • 3 min
 • 5 min
 • 18 min
 • Sjö
 • 1,57 km
 • 5 min
 • 8 min
 • 25 min
 • Hav
 • 1,04 km
 • 5 min
 • 4 min
 • 15 min
 • Hållplats - Jonstorp Möllebacken
 • 270 m
 • 4 min
 • -
 • 19 min
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn