Skillnadsvägen 8 / Rotholmaviken / Herräng / Norrtälje

Sommardrömmen att bara flytta in i, nyttja året runt, där alla får plats. Nära till bad/båtplats!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea/biarea
46/24 kvm
Driftkostnad
23 000 kr/år
Tomtarea
2 279 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-17
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Skillnadsvägen såldes av oss 2020-03-17. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Skillnadsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rotholmaviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sommardrömmen att bara flytta in i och som kan nyttjas året runt, här får den stora familjen plats, totalt 14 st bäddar! Väl omhändertagen fastighet som förbättrats löpande från 2012 till idag. Huvudhuset om 46 kvm fördelas på ett nytt kök med öppen planlösning , matplats för 6-8 personer, vardagsrum med braskamin, två sovrum samt toalett. Via altan nås sidobyggnad om 24 kvm som idag är ihopbyggt med huvudhuset. Här finns ett nytt helkaklat duschrum, tvättmaskin, bastu och två gästrum.

Vacker och tillgänglig trädgårds- och naturtomt som gränsar till samfälld skog och med rakt söderläge! Tomten liknar en skyddad innergård med plan gräsyta perfekt för lek och odling. Här finns många fina buskar och fruktträd. Vidare på tomten finns fin gäststuga om 15 kvm, ett eget gym, två förråd och utedass.

På gångavstånd bara 800 meter från huset ligger Rotholmaviken med fin badstrand och båtplats. Härifrån kommer du direkt ut till en fantastisk skärgård och Singöfjärden, där flera sjökrogar och fina badöar finns att upptäcka. Under 15 minuter når du populära Grisslehamn med delikatessbutiker, mattaffär, bageri, caféer och restauranger. Cykelavstånd till SL-busshållplats ca 4,5 kilometer och ca 5,5 kilometer till matbutik.

På altan njuter du av solen från förmiddag till kväll. Till kvällen samlas alla på den härliga och stora altanen, där alla får plats och kan njuta av grillkvällar. Trädgården är plan och blir en naturlig uteplats där du enkelt ställer ut utemöblerna.

Den samfällda skogen bjuder på fin svamp och bärplockning och under våren är den full med vackra vitsippor och blåsippor. Njut av härliga skogspromenader i Häveröprästängs naturreservat, traditionellt midsommarfirande i Herräng på områdets egna fotbollsplan bara 100 meter från huset som firas med pompa och ståt! Missa inte världsomtalade dansveckorna i Herräng.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.