Skillnadsvägen 8

Skillnadsvägen 8

Slutpris

2 050 000 kr


Rotholmaviken— Herräng— Norrtälje

Skillnadsvägen 8


Slutpris
2 050 000 kr

Rotholmaviken— Herräng— Norrtälje

Sommardrömmen att bara flytta in i, nyttja året runt, där alla får plats. Nära till bad/båtplats!

Sommardrömmen att bara flytta in i och som kan nyttjas året runt, här får den stora familjen plats, totalt 14 st bäddar! Väl omhändertagen fastighet som förbättrats löpande från 2012 till idag. Huvudhuset om 46 kvm fördelas på ett nytt kök med öppen planlösning , matplats för 6-8 personer, vardagsrum med braskamin, två sovrum samt toalett. Via altan nås sidobyggnad om 24 kvm som idag är ihopbyggt med huvudhuset. Här finns ett nytt helkaklat duschrum, tvättmaskin, bastu och två gästrum.

Vacker och tillgänglig trädgårds- och naturtomt som gränsar till samfälld skog och med rakt söderläge! Tomten liknar en skyddad innergård med plan gräsyta perfekt för lek och odling. Här finns många fina buskar och fruktträd. Vidare på tomten finns fin gäststuga om 15 kvm, ett eget gym, två förråd och utedass.

På gångavstånd bara 800 meter från huset ligger Rotholmaviken med fin badstrand och båtplats. Härifrån kommer du direkt ut till en fantastisk skärgård och Singöfjärden, där flera sjökrogar och fina badöar finns att upptäcka. Under 15 minuter når du populära Grisslehamn med delikatessbutiker, mattaffär, bageri, caféer och restauranger. Cykelavstånd till SL-busshållplats ca 4,5 kilometer och ca 5,5 kilometer till matbutik.

På altan njuter du av solen från förmiddag till kväll. Till kvällen samlas alla på den härliga och stora altanen, där alla får plats och kan njuta av grillkvällar. Trädgården är plan och blir en naturlig uteplats där du enkelt ställer ut utemöblerna.

Den samfällda skogen bjuder på fin svamp och bärplockning och under våren är den full med vackra vitsippor och blåsippor. Njut av härliga skogspromenader i Häveröprästängs naturreservat, traditionellt midsommarfirande i Herräng på områdets egna fotbollsplan bara 100 meter från huset som firas med pompa och ståt! Missa inte världsomtalade dansveckorna i Herräng.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
46/24 kvm
Driftkostnad
23 000 kr/år
Tomtarea
2 279 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Skillnadsvägen såldes av oss 2020-03-17. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Skillnadsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.