Grodvägen 24 / Harö / Norrtälje

Vinterbonat med vattentoalett och brygga

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
17 450 kr/år
Tomtarea
2 582 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Grodvägen såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Grodvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Harö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta härliga smultronställe om 60 kvm på en stor insynsskyddad trädgårdstomt om 2582 kvm med plana fina gräsytor för lek och spel.

Det vinterbonade fritidshuset bjuder på två sovrum, ljust vardagsrum med stora fönster och en härlig braskamin, kök med vitvaror från 2017 samt ett badrum med vattentoalett. Här finns också en stor solig altan delvis under tak i insynsskyddat söderläge och ett välordnat gästhus om ca 12.5 kvm samt uthus om ca 6 kvm.

Den stora plana trädgårdstomten bjuder på fina gräsytor för lek och spel, och har ett fint avskilt läge längst in på vägen. Närhet till fina bär och svampskogar och vattnet vid haröviken där man delar en brygga med grannen. Ca 350m till buss mot Norrtälje och Stockholm, ca 400m till inskrivet servitut på bad och delad brygga.

Fastigheten har ordnat åretruntvatten från delad borrad brunn samt godkänt avlopp till sluten tank för WC(2017) och BDT till 2-kammarbrunn (1991).

Välkommen på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.