Blåmesgatan 17

Blåmesgatan 17


Runnabäcken— Kungsör

Blåmesgatan 17Runnabäcken— Kungsör

Välkommen till denna nybyggda 1-plansvilla på friköpt tomt i populärt område!

Välkommen till denna nybyggda 1-plansvilla på friköpt tomt i populärt område! Entrén är rymlig med klinkergolv och stor garderob med skjutdörrar. Vidare så är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet kan man njuta av braskaminen mörka höst- och vinterkvällar eller gå ut och sätta sig på soldäcket varma sommardagar. Det exklusiva köket (HTH) är utrustat med de senast med spishäll med inbyggd spisfläkt, kvartskomposit bänkar och två hoar varav en för grönsaker. Huset värms upp av frånlufts värmepump vilket innebär härlig komfort med vattenburen golvvärme och bra ekonomi. 2 fina badrum med klinkergolv, helkaklade väggar en med dusch och en med badkar. Huset inrymmer 4 sovrum i bra storlek.
Tomten är finplanerad med möjlighet att skapa sitt eget. I carporten och på garageuppfarten är det lagt betongplattor. Stort förråd är vidbyggt carporten.

I Kungsör finns bio, matvaruaffärer, banker, förskolor, skola, vårdcentral, sporthall mm. Dessutom ligger Kungsör vid Mälaren där det finns bad- och båtplatser.

Lätt att pendla med tåget till större städer såsom Eskilstuna, Västerås, Örebro och Stockholm.


Boarea
132 kvm
Driftkostnad
33 160 kr/år
Tomtarea
901 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-05

Mäklarhuset Arboga

Denna villa på Blåmesgatan såldes av oss 2023-11-05. Se alla våra försäljningar i Kungsör samt även på Blåmesgatan.

Boka värdering
Maria Hellström
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad