Din mäklare i Kronoberg

Mäklarhuset KronobergKronobergs län, ligger i de centrala delarna av Småland. Väljer du att bosätta dig i Kronbergs län erbjuder städerna en mysig småstadskänsla med närhet till det mesta.
Våra mäklare kan Kronobergs län och om älskar att göra affärer. Vi lång erfarenhet och bra lokalkännedom. Hos oss får du en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Kronobergs län? Kontakta din mäklare redan idag.

Söker du fastighetsmäklare i Kronobergs län?

På Mäklarhuset i Kronobergslän möter du erfarna och högpresterande fastighetsmäklare. För att ditt livs största affär ska bli ditt livs bästa arbetar vi på Mäklarhuset ständigt på att skapa nya smarta tjänster och lösningar, för att förenkla och skapa trygghet för både säljare och köpare. Varje affär är unik för både köpare och säljare. Vi på Mäklarhuset i Kronoberg har bred erfarenhet av bostadsaffärer kombinerat med bra kännedom lokalkännedom och ett stort nätverk. Hos oss får du en hjälp av kunniga fastighetsmäklare som ser till just dina specifika önskemål för en lyckad bostadsaffär. Välkommen att kontakta din mäklare i Kronobergs län!

Mäklaruhset Kronoberg
Mer från oss

Hitta till oss


Mäklarhuset Kronoberg

Boka fri värdering


Med Mäklarhuset som din mäklare i Kronobergs län får du tillgång till våra lokala specialister – och även till vårt kontaktnät och våra kontor över hela Sverige.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.