Mäklare i Bromma

Tobias Willhardt

Tobias Willhardt

Tobias Willhardt

Fastighetsmäklare

Talar

Mäklare i Bromma

Tobias Willhardt

Mig anlitar du som värdesätter en hårt jobbande mäklare som alltid finns tillgänglig för dig. Med en bakgrund där jag aldrig fått något gratis är jag van att alltid jobba hårdast i ledet, vilket jag vet är en förutsättning för att att du som kund ska bli riktigt nöjd med mitt arbete. Hoppas att vi hörs snart!

"Hårt arbetande och tillgänglig"
Google reviews
4.9

HittaMäklare
4.9Kundrecensioner

4,9

Köpte lägenhet av Tobias Willhardt och han gjorde ett mycket bra jobb. Tydlig kommunikation och full koll på läget under hela processen!
Daniel Hinders
Tobias Willhardt var behjälplig genom hela processen och hade svar på samtliga frågor vi hade om bostaden.
Arvid Jarmstad
Erfarenheten med Tobias Willhardt var perfekt under hela försäljningsprocessen, från utvärderingen tills kontraktet skrevs under. Tack vare hans professionalism och engagemang fick vi bästa möjliga resultat. Stort tack till Tobias och Mäklarhuset Bromma!
Radostina Ilieva
Fantastisk service av Tobias genom hela köpet från visning till påskrivet kontrakt!🍻
Kim Sjöberg
Vi är väldigt nöjda med Tobias Willhardt. Han lyckades hitta köpare som var villiga att betala det vi önskade så vi slapp allt extra arbete med fotografering och hålla lägenheten i tipptopp. Han är en genuin och även rolig kille så det blev en väldigt bra upplevelse att sälja lägenheten genom Mäklarhuset. Tack för hjälpen Tobias Mvh Emil & Bella
Emil Wessman
Tobias var väldigt hjälpsam och lätt att få tag på genom hela processen. Han gjorde så att försäljningen kunde ske snabbt vilket var positivt.
Sara
Tack för en supersmidig o snabb försäljning av min lägenhet Tobias Willhardt. Bra info o uppdateringar under hela processen. Stort tack.
Peter Keta
Fick superbra hjälp av Tobias Willhardt! Transparant och hjälpsam genom hela processen, tack!
Tobias Pontvik
Mäklare Tobias Willhardt hjälpte mig att hitta min drömlägenhet trots dessa svåra tider på bostadsmarknaden. Trevlig och kompetent och gjorde det lilla extra för att få allt till det bästa. Kan varmt rekommendera honom.
Marianne Berglund
Vi är mycket nöjda med Tobias Willhardt under vår försäljningsprocess. Vi hade en bra dialog hela tiden och kunde med kort varsel få till en försäljning. Han gav ett tydligt, tryggt och ett proffsigt intryck som vi kände oss supernöjda med. Rekommenderar starkt Tobias för en säker och smidig försäljning!
Jonathan Annmo
Mycket trevligt och tillmötesgående bemötande av mäklaren Tobias Willhardt. Vi kände oss hörda och i trygga händer!
Hanna Åkesson
Vi är mycket nöjda med Tobias insats under vår försäljning av bostad. Bra servicekänsla och ständigt tillgänglig!
Erik Sugita
Tobias är lyhörd, lätt att ha att göra med, kommunikativ men inte för säljig. Lyckades sälja lägenheten i svår marknad över förväntan. Rakt av en stjärna!
Martin
Tobias Willhardt! Punktlig, noggrann, väldigt hög närvaro och tillmötesgående på alla sätt och vis. Tack för all hjälp.
Ahmad
Måste säga att jag är mycket nöjd med hur Tobias Willhardt har skött hela bostadsaffären, han gör ett professionellt jobb och gör sitt bästa för både köpare och säljare. Om jag kunde ge fler än 5 stjärnor skulle han utan tvivel få det. Anlita Tobias för en trygg och bra affär.
Kaj K
Mäklare: Tobias Willhardt Väldigt proffsig, tillmötesgående, smidig. Svarar alltid och levererar. Varm rekommendation att anlita Tobias om ni planerar att sälja er bostad! Kanonjobb!
Erik Edholm
Jag rekommenderar Tobias Willhardt från Mäklarhuset Bromma! Jag fick all hjälp jag behövde genom hela processen med köpet av lägenheten. Allt gick så snabbt och smidigt!! Jag är super nöjd!! ☺️
Kornelia Graba
Har ett positivt intryck av Tobias Willhardt. Med proffesionellt stöd och god kunskap fick vi vår vägledning. Kan varmt rekommenderas.
Maud Hansson
Vi anlitade Tobias Willhardt på Mäklarhuset Bromma för vår lägenhetsförsäljning och är jättenöjda. Han var lyhörd, tillgänglig, driven och motiverad under hela processen. Kan varmt rekommendera!
Frida Waldesjö
Vi är jättenöjda med det jobb Tobias gjorde i samband med försäljningen av vår lägenhet . Alla rekommendationer till Tobias
Marie Kaartinen

Hitta till oss


Mäklarhuset Bromma Köpsvängen 8 168 67 Bromma

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.