Stefan Tapay - mäklare i Stockholm Södermalm

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (41 omdömen)

För mig är det en genuint positiv känsla att hjälpa säljare och köpare i deras livs största affär. Förtroende, trygghet och engagemang är ord som återkommer i mina rekommendationer.

Arbetet tillsammans

Innan fotografering/visning finns en plan för samarbetet. Återkoppling är viktigt och gör att säljaren hålls välinformerad genom hela försäljningen. Framme vid visningar är ansvaret mitt och jag ska berätta en hemlighet: Jag ÄLSKAR budgivningar! Att förmedla trygghet och hålla köparna informerade genom hela budgivningen är en anledning till säljarna oftast blir mycket nöjda med slutpriset.

Om mig

Läs vad säljare och köpare skriver om mig på: https://www.reco.se/maklarhuset-alvsjo/stefan-tapay . Vill du anlita mig? Hör av dig för ett förutsättningslöst möte. Hälsningar Stefan

Mitt engagemang SKA resultera i nöjda kunder!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Stockholm Kungsholmen