Din mäklare i Lidköping/Vara

Mäklarhuset Lidköping/VaraBesöksadress

Varmt välkommen att besöka något av våra kontor på: Kinnegatan 2 531 32 Lidköping Torggatan 4 534 31 Vara

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vi garanterar din trygghet genom vår kunskap och mångåriga erfarenhet Varje affär är unik och vårt mål är helt enkelt att göra en så bra affär som möjligt för både köpare och säljare. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag och låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa just dig! Vi är din mäklare i hela Lidköping

Våra mäklare kan Lidköping

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Följ oss på sociala medier

I början av år 2017 tog vi beslutet att ordentligt komplettera vår ordinarie marknadsföring med Facebook. Sedan dess har vi arbetat stenhårt med vår sida och det genererar mer och mer för var dag som går. Besök gärna vår sida Mäklarhuset Lidköping & Vara, gilla sidan och tipsa era vänner! Då hålls ni hela tiden uppdaterade med de senaste objekten på marknaden. Numer finns vi även på Instagram; maklarhuset_lidkopingvara

Arbetsområde - Sveriges bästa kommuner

I vårt tycke arbetar vi i några av Sveriges bästa kommuner. Vacker natur, trevliga samhällen, god sammanhållning och inte minst ett bekvämt avstånd till Göteborg och västkusten. Kan det bli bättre än så? Ja vi glömde ju, en go dialekt har vi också!

Vårt kontor i Lidköping drivs tillsammans med vårt systerkontor i Vara vilket gör att vi har ett väldigt stort upptagningsområde och gott erfarenhetsutbyte.
Vi som arbetar på kontoren i Lidköping/Vara förmedlar främst bostäder i Lidköping, Vara, Essunga och Grästorp kommuner.

Mäklaruhset Lidköping/Vara
Mer från oss


Våra kontor i Lidköping/Vara

Hitta till oss


Mäklarhuset Lidköping/Vara Varmt välkommen att besöka något av våra kontor på: Kinnegatan 2 531 32 Lidköping Torggatan 4 534 31 Vara

Boka fri värdering


Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Lidköping idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.