Maria Petersson - mäklare i Ulricehamn

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (28 omdömen)

Min drivkraft är att göra ett professionellt och bra jobb, där både köpare och säljare blir nöjda med er bostadsaffär och känner er trygga genom hela processen. Min styrka som mäklare ligger i att jag har ett genuint intresse för människor. Att dagligen få träffa spännande människor från alla möjliga platser gör att jag känner mig priviligerad och inspirerad i mitt jobb.

Mina ledord

Ärlighet och tydlighet är mina främsta ledord, vilket jag uppnår genom kommunikation och lyhördhet. Att få vara delaktig i ditt livs kanske viktigaste affär är ett stort förtroende man får som mäklare, som kräver mycket ansvar och engagemang.

Bakgrund

Som född och uppvuxen i Tranemo har jag god lokalkännedom här. Jag ser det som en stor fördel att jag även har en bred yrkes- och livserfarenhet, då jag tidigare verkat inom andra områden och bott på andra platser - det ger mig ett bra "utifrånperspektiv" då jag ständigt möter människor från olika platser. Sjuhärad är ett attraktivt område och vi ser idag att allt fler spekulanter söker sig hit.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.