Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Mölndal - Bosgården

Mäklarhuset i Mölndal är din lokala bostadsspecialist. På vårt Mölndalskontor har vi lång erfarenhet av bostadsförsäljnig och är kända för vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och våra smarta verktyg som leder till riktigt lyckade bostadsaffärer.

Vi kan Bosgården

Vi kan vårt Bosgården och vi anser att områdeskoll är a och o. Vi kan marknaden, vet vad som är på gång, vilka skolor/förskolor som är bra, vart närmaste hållplats ligger och träffar dagligen människor som vill flytta till Bosgården. Det gör att vi har kunskapen som krävs för att marknadsföra din bostad på rätt sätt till rätt person.

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det företag som toppat Svenskt Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Det är vi stolta över. Eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss ska du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.

Vi erbjuder smarta verktyg för en lyckad bostadsaffär

Allt mer avgörs på Nätet. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online. Bland annat erbjuder vi digitalt optimerade annonser, virtuella visningar och Mäklarhuset Smart, annonsering som med intelligent teknik matchar din bostad mot rätt typ av spekulanter. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och framförallt att sticka ut i bruset.

Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Mölndal har 4,6 av 5 i betyg

Läs våra 139 omdömen
Aktuella försäljningar
Visa alla 16
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval av våra senaste försäljningar.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering