Mäklare i Mölndal

Emma Wallin

Emma Wallin

Emma Wallin

Fastighetsmäklare

Kontor
Kungsbacka

Mäklare i Mölndal

Emma Wallin

En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet, jag garanterar dig att du kommer uppleva mig som väldigt engagerad i varje moment. Jag arbetar med din bostad tills du är 100% nöjd. Det är först när du känner att du kan rekommendera mig till andra som jag har nått mitt mål. Vill du veta mer om mig? Gå till www.hittamaklare.se/emma.wallin.1 och se vad mina tidigare säljare sagt om mig.

Att få nöjda köpare och säljare är det viktigaste för mig!

Innan jag blev fastighetsmäklare arbetade jag inom hotellbranschen i flera år. Min utbildning inom Hotel Management i Schweiz och min långa arbetslivserfarenhet på hotell både i Sverige och utomlands har utvecklat mitt sinne för service, noggrannhet och hög tillgänglighet. Jag bor själv tillsammans med min familj i en villa i centrala Kungsbacka vilket gör att jag känner till kommunen väl.

"Vi är väldigt nöjda med Emmas insats i vår försäljning. Hon hade bra förslag på hur man bäst visade och sålde vårt hus vilket resulterade i en snabb försäljning med många intresserade spekulanter. Emma var dessutom väldigt tillgänglig under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Emma! Säljare villa centrala Kungsbacka (hittamaklare.se)"
HittaMäklare
5.0Hitta till oss


Mäklarhuset Mölndal Brogatan 2A 431 30 Mölndal

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.