Din mäklare i Landskrona

Mäklarhuset LandskronaBesöksadress

Storgatan 29 261 31 Landskrona

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar mäklare i Landskrona ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN LANDSKRONA

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Landskrona drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Landskronas skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Landskrona idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Mäklaruhset Landskrona

Mäklare & medarbetare


Jonny Svantesson
VD/Fastighetsmäklare
Certifierad Nyproduktion
Talar även engelska.

Rickard Lind
Fastighetsmäklare
Certifierad Nyproduktion
Talar även engelska.

Kundrecensioner

5

Oehört proffsig och tillmötesgående.Kunde inte varit nöjdare!!
tony fatt
För 8år sedan hade vi vår första kontakt med Jonny på mäklarhuset. Vi köpte en villa genom honom och han sålde även våran lägenhet. Allt gick snabbt och smidigt! När villan nu skulle säljas så var det ingen tvekan om vem som skulle få det uppdraget! Jonny är professionell, förtroendeingivande, visar engagemang och har tydlig kommunikation med både köpare och säljare.
Christoffer Malmström
Vi är väldigt nöjda med Mäklarhuset och Jonny Svantesson. Tydligt, engagerat och proffsigt från ax till limpa. Rekommenderas! Micke & Jessica
Mikael Ångman
Vi kan varmt rekommendera Mäklarhuset som er fastighetsmäklare. God kommunikation genom hela processen - tryggt genomförd försäljning.
arne wallmyr
Har fått äran att både köpa och sälja genom Jonny! Han har varit väldigt hjälpsam genom båda processerna. Kan varmt rekommendera Jonny som mäklare.
Filip Alm
Jonny Svantesson är fantastisk! Alltid tillgänglig, mycket trevlig och hjälpsam! En professionell mäklare av högsta rank!
Charlott Johansen
Enligt mig bästa mäklarna i stan. Inga konstigheter, inget klabb. Raka rör, bra tillgänglighet. En trygg partner för både säljare och köpare. Rekommenderas
Fred Persson
Otroligt bra service och högt yrkeskunnande. Kan varmt rekommenderas!
Maria Kastman
Mycket bra mäklare. Mycket hjälpsamma
Djordje Pavlovic
Har anlitat mäklarhuset för två försäljningar och är väldigt nöjd med det arbete de gör.
Peter Heiman
Vi hade kontakt med Mäklarhuset och Jonny Svantesson både vid köp av nytt hus och försäljning av gammalt. Försäljningen tog ett bra tag p.g.a. vändande marknad. Under hela tiden fick vi bra råd, stöd och kontinuerliga avstämningar där vi kom fram till nya strategier. Vi upplevde en hög professionalitet och kände att vi blev väl omhändertagna. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera denna mäklare. Vi skulle gärna använda dem igen!
Eva Larsson
Det var ett bra val vi gjorde när vi skulle sälja vår lägenhet i Landskrona. Under försäljningen så kände vi oss trygga och fick hela tiden en god information om läget. när sedan det var dags för avslut så gjordes det snabbt och effektivt. Ett stort tack från oss.
Bo Lundgren

Hitta till oss


Mäklarhuset Landskrona Storgatan 29 261 31 Landskrona

Öppettider


Mån-fred 09:00-17:00.

BOKA FRI VÄRDERING


Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Landskrona!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.