Din mäklare i Dalarna

Mäklarhuset DalarnaI hjärtat av Sverige ligger Dalarna som präglas av höga berg, faluröda stugorna, sjöar, djupa dalar, stora skoga spektakulär vildmark. Natursköna Dalarna är omtalat som Sveriges idyll. Ett liv i Dalarna kan vara väldigt varierande och här kan du välja utefter hur du vill bo. Orterna Falun och Borlänge erbjuder mer puls, shopping, restauranger, caféer och nöjen.

Planerar du att köpa eller sälja en bostad eller vill du bara veta vad din bostad är värd ? Kontakta din lokala mäklare i Dalarna redan i dag för kostnadsfri rådgivning och skriftlig värdering.

Letar du fastighetsmäklare i Dalarna?

Med Mäklarhuset som din mäklare i Dalarna får du tillgång till våra lokala specialister – och även till vårt kontaktnät och våra kontor över hela Sverige.

Varje affär är unik för både köpare och säljare. Vår mål är att hela bostadsaffären ska vara trygg, enkel och framgångsrik för båda parter. Vi på Mäklarhuset i Dalarna har bred erfarenhet av bostadsaffärer kombinerat med bra kännedom lokalkännedom och ett stort nätverk. Hos oss får du en hjälp av kunniga fastighetsmäklare som ser till just dina specifika önskemål för en lyckad bostadsaffär.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Välkommen att kontakta din fastighetsmäklare i Dalarna redan idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Mäklaruhset Dalarna
Mer från oss


Hitta till oss


Mäklarhuset Dalarna

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.