Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Vaxmora

Här i Vaxmora bor du i ett lugnt område med naturen runt hörnet. Om du så vill ta en trevlig promenad i skogen eller spela fotboll med vännerna finns här goda möjligheter till detta.

Kommunikationer

Från Vaxmora är det lättast att ta buss 527 i ca 15-20 minuter till Sollentuna Station. Därifrån går det sedan enkelt och smidigt att ta sig till Kista, Karolinska sjukhuset eller Danderyd med buss eller Märsta, Arlanda, Uppsala eller Stockholm City med pendeltåg.

Vill man hellre ta en promenad på ca en kilometer till Häggvik där pendeltåg mot Märsta och Stockholm City går, går även det bra.

Från stationen Malla Silfverstolpes väg belägen på Danderydsvägen i södra Häggvik går flertalet bussar mot bland annat Danderyd, Karolinska sjukhuset och Sergels Torg. Här går även nattbuss 697 Cityterminalen vilket bidrar till att det är lätt att ta sig fram kommunalt även under natten.

Natur och fritid

Med sjön Norrviken i väst, naturreservatet Törnskogen i norr och skidbacken Väsjöbacken med sex liftar och fyra nedfarter i öst finns här stort utbud av aktiviteter för den friluftsintresserade. Varför inte ta en löprunda i skogen och avsluta med ett svalkande dopp i Norrviken en varm sommardag?

Barnomsorg och skolor

De förskolor som ligger i området är Vittra och Vaxmora förskola, och grundskolorna är Vittra (F-9) och Vaxmoraskolan (F-6), men i de angränsande områdena finns flertalet fler. För mer information om Sollentunas utbud av förskolor och skolor, vänligen besök kommunens hemsida på https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

Endast en kort promenad från Vaxmora ligger Rudbeck, en av Sveriges största gymnasieskolor med ett brett utbud av program och inriktningar.

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Aktuella försäljningar

Visa alla 20
Tidigare försäljningar

Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering