Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Viby

Här i Viby bor du i ett lugnt område med naturen som granne, perfekt för barnfamiljen!

Vi kan Viby

För att en försäljning ska bli lyckad är det många parametrar som spelar in, och lokalkännedom är en av de viktigaste. Vi vågar påstå att vi är det mäkleri som har absolut bäst koll på Viby. Hur kan vi göra det? Vår mäklare Elisabet Stuxberg har arbetat hos oss sedan vi öppnade vårt Sollentunakontor och är en av de mäklare som säljer absolut mest i området. Dessutom är hon själv bosatt i Viby och kan därmed områdets smultronställen utan och innan. Varför skulle du inte vilja anlita den mäklare kan ditt område bäst?

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppat Svenskt Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Detta är något vi är mycket stolta över eftersom det är ett kvitto på att vi sätter kunderna främst. Hos oss kan du vara trygg med att få en personlig, nära och tydlig service där vi mer än gärna hjälper dig med allt rörande din försäljning om det så innebär rekommendation av stylist, tips på flyttstädningsfirmor eller hjälp med deklarationen.

Vi erbjuder marknadens smartaste verktyg för en lyckad bostadsaffär

Allt mer avgörs på nätet nuförtiden och bostadsförsäljningen är inget undantag. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat digitala lösningar som optimerar upplevelsen av bostaden på nätet i form av bland annat digitala annonser, virtuella visningar och vårt marknadsföringspaket Smart Annonsering. Smart annonsering matchar med intelligent teknik din bostad mot rätt typ av köpare och hittar spekulanter som inte ens själva visste att de var på väg att flytta. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om vad detta innebär och hur vi arbetar med det.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 24
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering