Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tegelhagen

Tegelhagen har byggts som en trädgårdsstad där man har närhet till både grönskan och stan. Området består av både bostäder och skolor såväl som trevlig miljö.

Kommunikationer

Mindre än en kilometer från Tegelhagen ligger stationen Helenelund. Därifrån tar du dig enkelt mot Stockholm City, Arlanda och Uppsala med pendeltåg eller mot Kista med buss.
Närmaste busstation ligger vid Silverdal där bussar mot Danderyds sjukhus, Karolinska sjukhuset, Jakobsbergs station och Sergels Torg går. även nattbuss 697 Cityterminalen går förbi här.

Natur och fritid

Det unika läget med naturen runt hörnet och City 10 minuters bilväg bort är något som gör att många väljer att flytta hit. Om du vill ta en joggingrunda i skogen, en promenad längs vattnet, åka på en shoppingrunda i något av de närliggande köpcentrumen (Sollentuna Centrum, Kista Centrum, Mall of Scandinavia) eller kanske åka in till City och uppleva storstadsmiljön finns det nära till hands.

Barnomsorg och skolor

Närmast belägna förskola är Tegelhagens förskola, och närmaste grundskola är Tegelhagens skola (F-9) som använder sig av en unik inlärningsmetod då undervisningen till lika stor del sker inomhus som utomhus. Dessutom arbetar skolan aktivt med att integrera digital teknik i undervisningen. Tar man sig vidare till grannområdena Silverdal och Helenelund finns här flertalet fler för- och grundskolor. För mer information om dessa, vänligen besök Sollentuna kommuns hemsida på https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Aktuella försäljningar

Visa alla 20
Tidigare försäljningar

Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering