Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Akalla

Här i Akalla bor du med naturen som granne och stora möjligheter till ett aktivt friluftsliv för den som önskar samtidigt som det finns bra kommunikationsmöjligheter.

Vi kan Akalla

För att en försäljning ska bli lyckad är det många parametrar som spelar in, och lokalkännedom är en av de viktigaste. Vår mäklare Michaela Lopez är född och uppvuxen i Akalla vilket gör att hon har stenkoll på området och dess smultronställen. Michaela är dessutom en mycket engagerad mäklare som inte lämnar något åt slumpen och alltid gör sitt yttersta för att överträffa kundens förväntningar. Varför skulle du inte vilja anlita en mäklare som är personligt engagerad i din försäljning och kan ditt område bäst?

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppat Svenskt Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Detta är något vi är mycket stolta över eftersom det är ett kvitto på att vi sätter kunderna främst. Hos oss kan du vara trygg med att få en personlig, nära och tydlig service där vi mer än gärna hjälper dig med allt rörande din försäljning om det så innebär rekommendation av stylist, tips på flyttstädningsfirmor eller hjälp med deklarationen.

Vi erbjuder marknadens smartaste verktyg för en lyckad bostadsaffär

Allt mer avgörs på nätet nuförtiden och bostadsförsäljningen är inget undantag. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat digitala lösningar som optimerar upplevelsen av bostaden på nätet i form av bland annat digitala annonser, virtuella visningar och vårt marknadsföringspaket Smart Annonsering. Smart annonsering matchar med intelligent teknik din bostad mot rätt typ av köpare och hittar spekulanter som inte ens själva visste att de var på väg att flytta. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om vad detta innebär och hur vi arbetar med det.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 25
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering