Lena Jexby - mäklare i Mölndal

Jag är en affärsinriktad och driven person som är skicklig på att få till avslut och leverera resultat, men även skapa goda relationer vilket ger mycket nöjda kunder. Bostadsförsäljningen är den största affär man gör i livet, Jag tror mycket på att möta kunden på ett personligt plan, eftersom just fastighetsaffärer handlar om så mycket mer än om bara en ekonomisk transaktion.

Mitt mål med samtliga bostadsaffärer jag får i förtroende att förmedla, är att både säljare som köpare rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta.

Min sociala förmåga att skapa förtroendefulla relationer till kunder gör mig till en uppskattad mäklare. I min roll som fastighetsmäklare ger jag dig som säljare det pris du förtjänar för din bostad, samtidigt som du som köpare kan förlita dig på en trygg bostadsaffär där båda parter i slutändan känner sig som vinnare.

Min kärlek till Mölndal och att du gör en bra affär.

Mina decennier av kunskap och erfarenhet som mäklare, min genuina kärlek till Mölndal, mitt breda kontaktnät och mitt uppriktiga engagemang i att hjälpa människor göra en bra affär, gör mig till en ansvarsfull mäklare.

Jag är en nyfiken och driven fastighetsmäklare, som arbetar med stor passion i alla möten med mål att få mina kunder riktigt nöjda och hjälpa dem att göra sitt livs största affär!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Lena Jexby Fastighetsmäklare
Lena Jexby

Fastighetsmäklare

Kontor: Kungsbacka / Mölndal
Talar: Svenska