Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ett smart val i Hulan

Hulan är ett område i västra Lerum där ni bor med ett bekvämt avstånd till Göteborg. Området består av en blandad bebyggelse av radhus, hyreshus och fristående villor. Här har du närhet till natur, skog och sjö såväl som pendeln till Göteborg. Hulan är ett populärt och barnvänligt område med kort promenadväg till skola, dagis och matbutik.

Service och Skola

På kort promenadavstånd ligger Lerums största matbutik Ica Kvantum, dygnet-runtöppna Shell/7-Eleven och klädbutiken Lindex.
I radhusområdet ligger förskolan Hulan och Hulanskolan med årskurs F-5.
En liten bit bort finns Rydsbergsskolan med högstadium och särskola.

Fritid och Natur

Omgivningarna i Lerums kommun erbjuder många och vackra naturupplevelser vilket ger goda möjligheter till vandring, mountainbike och paddling i sjöarna.
Hulan är beläget mellan sjöarna Aspen och Stamsjön som båda är självklara utflyktsmål när sommaren inbjuder till bad. Den fiskeintresserade har att se fram emot ett bra fiske året om i flertalet sjöar i kommunen.
Vill man istället hålla sig inomhus är Vattenpalatset i Lerum ett välbesökt utflyktsmål.
Stora Lundby och Öijared, som är Sveriges största anläggning , är för den golfintresserade två välbesökta golfbanor i kommunen.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer mellan orterna i kommunen samt med Göteborg och Alingsås. . Ca 500 meter från Hulan ligger pendelstationen Aspen där du på 15 min. tar dig till Göteborg eller Alingsås på 25 min. Föredrar man bussen finns hållplatsen för Lerumsnabben intill området. Denna trafikerar samma sträcka med liknande restider.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 14
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering