Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Täljö

Täljö är en tätort i Österåkers kommun, cirka 4,5 kilometer från centralorten Åkersberga. Täljö har en station på Roslagsbanan och ingår i postorten Åkersberga. Täljö är omgivet av skog och har närhet till havet.

Restauranger och service

I Åkersberga finns ett större utbud av restauranger och butiker. Hit är det cirka 4,5 kilometer. Arninge ligger cirka 13 kilometer från Täljö. Här finns ett flertal restauranger och matbutiker samt övrig service.

Sport och fritid

I Täljö finns ett fint stall med ridhus och stora hagar.
I Åkersberga (cirka 4,5 kilometer) finns ishall, simhall, idrottsplatser och flera större idrottsföreningar.
Rydbo ligger cirka 9,5 kilometer från Täljö. Här finns Rydbo IF som framförallt fokuserar på fotboll och har grupper för både vuxna och barn. Här finns en fin konstgräsplan som invigdes 2010 och ändrade namnet till Wasavallen. I Täljö finns fina promenadstråk och skogsstigar.

Kommunikationer

En hållplats på Roslagsbanan inrättades här år 1928. I februari 2015 blev dubbelspåret klart på sträckan Rydbo–Åkers Runö, och Täljö station renoverades och flyttades lite längre österut. Roslagsbanan går mot Åkersberga och Österskär samt Östra station två gånger i timmen på vardagar och oftare vid rusningstrafik. Till Åkersberga station tar det cirka 6 minuter och till Östra station tar det cirka 30 minuter.
Från Svinningevägen går buss 683 mot Åkersberga eller Kulla vägskäl vidare mot Tekniska högskolan.

Aktuella försäljningar
Visa alla 29
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering